maandag, november 23, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Gezondheid & Schoonheid / Snel inzicht in juiste bloeddruk per leeftijd
Snel inzicht in juiste bloeddruk per leeftijd

Snel inzicht in juiste bloeddruk per leeftijd

  • Nederland
  • Aan een te hoge bloeddruk kleven veel gezondheidsrisico's. Gezondheidsplatform Ingoedendoen.nl lanceert een nieuwe adviestool waarmee mensen snel kunnen ontdekken welke bloeddrukwaarden passen bij hun leeftijd.
  • In goeden doen
  • https://www.ingoedendoen.nl/
  • william@diversions.nl

Veel mensen in Nederland lopen een onopgemerkt gezondheidsrisico. Door een te hoge bloeddruk lopen ze een verhoogde kans op hart- en nierproblemen. Onwetendheid over de juiste bloeddrukwaarden draagt hieraan bij. Daarom introduceert gezondheidsplatform Ingoedendoen.nl een nieuwe bloeddruk adviestool. De geeft aan wat de juiste bloeddruk per leeftijd is.

Problemen vaak onjuist gediagnostiseerd

Klachten die bij een hoge bloeddruk horen zijn divers. Het varieert van hoofdpijn en kortademigheid tot rusteloosheid en wazig zien. Dor de verschillende symptomen herkennen mensen niet altijd de aard van de problemen. Daardoor bestaat het risico dat ze te lang met klachten doorlopen.

De invloed van levensstijl 

Problemen met de bloeddruk zijn niet zelden een gevolg van een ongezonde levensstijl. Aanpassing hiervan kan leiden tot verbetering. Het gaat hierbij om het bekende rijtje aan te bevelen handelingen: gezond eten, genoeg bewegen (minimaal half uur per dag), stoppen met roken en stress voorkomen. Wie zich daaraan kan houden, loopt aanzienlijk minder risico op problemen.

Snelle herkenning basis voor herstel

Bij Ingoedendoen.nl is bekend dat het niet eenvoudig is je aan alle leefregels te houden. “Daarom ook onze test. We willen ervoor zorgen dat mensen op tijd herkennen wanneer een gezondheidsprobleem opspeelt.” Het kennen van de juiste bloeddrukwaarden draagt hieraan bij.

Over nieuwsbron

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top