vrijdag, augustus 7, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Maatschappelijke Organisaties / Snowteam Khione het team van Noord Nederland!
Snowteam Khione het team van Noord Nederland!

Snowteam Khione het team van Noord Nederland!

  • Nederland
  • Khione is een club actieve sporters die hun passie en plezier voor wintersport met elkaar delen; sneeuw, skiën en snowboarden staan centraal bij Khione. Want waarom wachten op de kerst- of voorjaarsvakantie? Waarom alleen skiën of boarden als je ouders naar de bergen gaan? Bij het Snowteam Khione kunnen kinderen en jongeren het hele seizoen hun enthousiasme voor sneeuw en wintersport kwijt. Zowel voor gezellige recreatiesporters als ambitieuze wedstrijdskiërs/boarders is Khione in Noord Nederland dé club
  • Khione Logo
  • Snowteam Khione
  • www.snowteamkhione.nl
  • khionesnowteam@gmail.com

In Noord Nederland is Snowteam Khione opgericht!

Snowteam Khione is voor skiers en snowboarders die de skisport niet alleen tijdens de vakantie willen beoefenen maar ook thuis, in Noord Nederland. In de de rest van Nederland zijn volop sneeuwhallen en skischolen te vinden waar kinderen/ jongeren en ook ouderen volop aan hun trekken komen om in teamverband de ski- en snowboardsport in wedstrijdverband te beoefenen. Noord Nederland komt er echter bekaaid vanaf. Skiverenigingen van enige omvang zijn helaas niet te vinden. Er zijn echter wel volop indoor skibanen te vinden. Deze bieden in een aantal gevallen speciale arrangementen aan voor kinderen en jeugd. Deze arrangementen zijn recreatief van aard.  De stap naar sport- en wedstrijdniveau is voor hen echter commercieel onaantrekkelijk.

Snowteam Noord Nederland ‘Khione’ is opgericht om  kinderen/ jongeren en ook volwassenen die meer willen, de mogelijkheid wél te bieden. In samenwerking met de skischolen in Leeuwarden, Assen, Zwolle en Wezuperbrug worden teams gevormd door jonge enthousiaste skiërs en snowboarders. Zij trainen in de skischolen en daarnaast op de buitenbaan in Wezuperbrug en regelmatig in de sneeuwhal. Daarnaast biedt Khione de mogelijkheid aan scholen in Noord Nederland om deel te nemen aan het NK schoolteams ski en snowboard. Schoolteams kunnen professioneel worden getraind voor de voorronde die voor Noord Nederland in januari 2014 in Wezuperbrug wordt gehouden.

Graag laten we al die jongeren in Noord Nederland die van skiën of snowboarden een serieuze sport willen maken weten dat Khione is opgericht. Een eerste kennismaking is mogelijk via de aangesloten skischolen, Facebook, website of tijdens het kennismakingsevent op zaterdag 16 november van 14.00 uur tot 18.00 uur op de buitenbaan van Kuierpadtien in Wezuperbrug. Hier kan kennis worden gemaakt met Khione, er kan geskied en gesnowboard worden (voor kennismakings- tarieven), de teamwear zal worden getoond, en er zal getraind worden, en nog veel meer!

Met vriendelijke groet,

Johan Thijssen en Jody van der Bom

Khione, Snowteam Noord nederland

p/a Johan Thijssen
Tel 0512-519955 / 06-2960887
Johan.thijssen@planet.nl

Trainer: Jody van der Bom.
Tel. 0611884891
khionesnowteam@gmail.com

www.snowteamkhione.nl

Over Snowteamkhione

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top