woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Social Network Event platform voor ondernemers
Social Network Event platform voor ondernemers

Social Network Event platform voor ondernemers

  • Nederland
  • De Bonte Wever in Assen is op 24 april aanstaande het toneel voor de eerste editie van het Social Network Event. Starters, ZZP-ers, MKB-ers en doorgewinterde ondernemers ontmoeten elkaar tijdens dit evenement dat een groot aantal ‘top’ sprekers, presentaties en seminars op de agenda heeft staan.
  • zzp-bonte-wever
  • Social Network Event
  • http://www.socialnetworkevent.nl
  • info@socialnetworkevent.nl
  • Indien u als redactie vragen heeft over het Social Network Event of de ZZP Award, mail dan naar info@socialnetworkevent.nl Wilt u participeren in het event, adverteren, banneren of met banieren of vlaggen aanwezig zijn, uw magazine, krant, etc, cadeau geven aan de deelnemers(sters)? Neem dan contact op via info@socialnetworkevent.nl

Het ‘Social Network Event’ is hét event op het gebied van succesvol ondernemen op het internet en het zakelijk toepassen van Social Media zoals Facebook, LinkedIn en Twitter binnen een onderneming. Op het internet liggen immers enorme kansen voor ondernemingen die Social Media gebruiken, maar dit nog niet optimaal toepassen in combinatie met hun website. Met Social Media is het mogelijk een dialoog aan te gaan met potentiele klanten en diensten of producten zonder al te veel investeringen te promoten.

De tijd dat je op de zaak zat te wachten tot klanten je telefoonnummer hadden gevonden in het telefoonboek of Gouden Gids zijn reeds voorbij. Als ondernemer moet je actief bezig om je persoonlijke netwerk op te bouwen of uit te breidden en het Social Network Event biedt daar een uitstekend platform voor door ‘All Inclusive’ te netwerken en tevens kennis op te doen.

Deelnemen aan het volledige programma met het ‘All Inclusive’ arrangement? Boek via www.socialnetworkevent.nl een e-ticket en als u voor 1 maart een ticket aankoopt maakt u kans om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen!

Over SocialNE

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top