vrijdag, januari 15, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Sociale media: bron van succes
Sociale media: bron van succes

Sociale media: bron van succes

  • Belgie
  • ikwiliets.be biedt een innovatieve ‘sharing’-technologie voor sociale media aan. Zo kunnen alle bgeruikers de kracht van sociale media benutten.
  • ikwiliets.be_1
  • Padawan Group
  • www.padawangroup.com
  • dimitry.dessers@padawangroup.com

Ikwiliets.be vertegenwoordigt een nieuwe generatie zoekertjes. Dat betekent dat moderne features niet kunnen ontbreken. Daarom biedt ikwiliets.be een geavanceerde ‘sharing’-technologie voor sociale media aan, overtuigd dat dit een bron van succes is. Niet enkel voor ikwiliets.be, maar ook voor al onze gebruikers.

Een jong team met kennis van sociale media

Met een team vol jonge en ambitieuze mensen zijn we volledig bewust van de rol  die nieuwe media speelt in het leven van de consument. Sociale media geeft mensen de mogelijkheid om met een groot netwerk van vrienden en familie contact te houden. Het is ook daar, in dat netwerk, waar velen hun aanbod promoten wanneer ze iets willen verkopen.

In de zoekertjeswereld kan integratie met sociale media een cruciale rol spelen. Het is het ideale instrument voor een verkoper om eenvoudig zijn advertenties te promoten bij familie en vrienden en op die manier snel een deal te sluiten. We erkennen het potentieel van dit medium en zijn er van overtuigd dat dit in de huidige zoekertjesmarkt nog niet optimaal benut wordt.

De kracht van sociale media

Bij ikwiliets.be moeten gebruikers niet passief wachten op geïnteresseerden. Ze kunnen heel eenvoudig hun advertenties delen via sociale media om zo hun netwerk aan te spreken en snel een koper te vinden. Vaker dan men beseft zijn er potentiële kopers te vinden in jouw nabije omgeving. De kracht van sociale media gaat echter nog verder omdat het mogelijk is om een grotere groep te bereiken doordat jouw kennissen op hun beurt hun eigen netwerk aanspreken.

Niet enkel eigen aanbiedingen kunnen worden gedeeld via sociale media. Wanneer gebruikers interessante aanbiedingen vinden kunnen ze deze heel eenvoudig toevoegen aan hun favorietenlijst. Laat je vrienden weten waar je naar verlangt door in enkele klikken je favorietenlijst te delen op Facebook of Twitter.

Automatische integratie

Omdat wij gebruiksvriendelijkheid een zeer belangrijke factor vinden, kunnen gebruikers van ikwiliets.be kunnen heel eenvoudig hun sociale media-profiel aan hun account linken. Op die manier is het mogelijk om geplaatste advertenties automatisch en rechtstreeks te delen op je sociale netwerk naar keuze. Idem voor je favoriete zoekertjes. Heb je iets gevonden waar je zot op bent? Met één klik staat het zo op je favorietenlijst en wordt jouw vondst rechtstreeks gedeeld met je vrienden.

Over Padawan Group

Ikwiliets.be is onderdeel van het bedrijf Padawan Group gelegen op 90-92 Great Portland Straat, W1W 7NT, Londen en gevestigd in 2012. Padawan Group is aanwezig in 21 landen op 4 continenten: Europa, Amerika, Azië en Afrika. 50 werknemers verspreid over de kantoren gelegen in Parijs, Londen en Los Angeles.

Over Dimipadawan

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top