woensdag, oktober 5, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Sociale onderneming Sukhi lanceert nieuwe website voor directe verkoop vloerkleden uit Nepal, India, Marokko en Turkije
Sociale onderneming Sukhi lanceert nieuwe website voor directe verkoop vloerkleden uit Nepal, India, Marokko en Turkije

Sociale onderneming Sukhi lanceert nieuwe website voor directe verkoop vloerkleden uit Nepal, India, Marokko en Turkije

  • Internationale
  • Nieuwe website voor ambachtelijke vloerkleden, direct van de maaksters Vandaag is de website van Sukhi gelanceerd. Deze sociale onderneming zorgt voor rechtstreekse verkoop van vloerkleden uit Nepal, India, Marokko en Turkije. De verkoop zonder tussenpersonen of winkels levert een besparing op van 60% ten opzichte van traditionele winkels terwijl de winsten ten goede komen aan de makers.
  • Ons-tem-in-Nepal-Sukhi
  • Sukhi
  • http://www.sukhi.nl
  • communicatie@sukhirugs.com
  • Sukhi.nl - Persbericht

Sukhi.nl is een online verkoopplatform voor hoogwaardige, maatwerk vloerkleden. Daarmee faciliteert de sociale onderneming de logistiek tussen de makers en de kopers. Sukhi is een sociale onderneming die bewust wonen tegen betaalbare prijzen mogelijk maakt.

Authentieke vloerkleden, op maat gemaakt De website biedt een ruime keuze aan authentieke vloerkleden, gemaakt volgens traditionele methoden. Elk vloerkleed is uniek en wordt op bestelling met de hand gemaakt. Kopers – zowel professionele designers als particulieren – kunnen hun wensen over kleur, maten, vorm en kleur op de site invoeren waarna de makers aan de slag gaan. De collectie bestaat uit wollen en vilten kleden uit India, Beni Ourain kleden uit Marokko, bolletjeskleden uit Nepal en patchwork kleden uit Turkije.

Nasia Burnet, medeoprichter en textielontwerper: “Sukhi is een vrouwennaam in Nepal en betekent ‘happy’. We willen dan ook dat onze vloerkleden een warm gevoel geven aan kopers, makers en hun kinderen.”

Lagere prijzen en toch hogere lonen

Door de rechtstreekse verkoop zonder opslag, tussenpersonen en winkels, zijn de prijzen van Sukhi kleden tot 60% lager dan winkelprijzen. Winsten komen grotendeels ten goede aan de kledenmakers in de vorm van een hoger loon.

Zelf ontwerpen met stijladvies Via de website kunnen kopers hun eigen kleed ontwerpen of samenstellen. Daarbij worden ze ondersteund met professioneel stijladvies over kleur en ontwerp. Ze kunnen kiezen uit tientallen kleuren, allerlei vormen, patronen en maten. Nasia: ”Sukhi is ideaal voor mensen die gek op design zijn en hun eigen interieur zelf willen ontwerpen. Elke kleurencombinatie, maat en design is mogelijk.”

Kleden zorgen voor een beter bestaan

Sukhi is een sociale onderneming en streeft naar maatschappelijke winst. Zo zorgt Sukhi ervoor dat de kledenmakers in Nepal, India, Turkey en Marokko twee tot drie keer meer verdienen dan het regionale gemiddelde. Daardoor kunnen hun kinderen naar school. Bovendien kunnen de makers vaak vanuit hun eigen huis werken. Sukhi garandeert dat de makers rechtvaardig worden behandeld terwijl de kwaliteit van de kleden maximaal blijft.

Bekijk hier voor een korte video over Sukhi en de impact op het leven van de ambachtelijke kledenmakers: http://www.sukhi.nl/ons-team-in-nepal

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top