maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Soevereine voegt Isle of Man aan reeks van QROPS rechtsgebieden
Soevereine voegt Isle of Man aan reeks van QROPS rechtsgebieden

Soevereine voegt Isle of Man aan reeks van QROPS rechtsgebieden

  • Nederland
  • Sovereign is gestart met twee Isle of Man gevestigde QROPS, waardoor het de enige pensioenen trustee met een QROPS in Gibraltar, Malta en het eiland Man.
  • Sovereign Trust (Netherlands) B.V.
  • http://www.sovereigngroup.com
  • nl@SovereignGroup.com
  • http://www.sovereigngroup.com/offshore-news/press-room/others/others_Isle_of_Man_qrops.htm

De internationale vertrouwen en pensioenbeheer groep zei investeerders kunnen ofwel de Egeïsche Persoonlijk Pensioen Plan gebruiken als ze £ 100.000 of meer te investeren of een “lite” versie als ze minder dan deze drempel.

Sovereign’s Gerry Kelly zei introducers “zijn verzoeken Soeverein blik op het eiland Man door zijn welverdiende reputatie van een zeer goed geregeld pensioen jurisdictie”. Hij voegde toe dat met 25 medewerkers reeds werkzaam zijn op zijn eiland Man het kantoor van de nieuwe QROPS lancering “is een natuurlijke uitbreiding van de Soevereine assortiment”.

Soevereine zei dat het zal blijven om andere jurisdicties te onderzoeken op mogelijke verdere nieuwe producten in de toekomst. Er is een set-up fee van £ 750 voor de Egeïsche Persoonlijk Pensioen Plan en een jaarlijkse vergoeding van £ 900, met deze kosten worden verlaagd tot £ 350 en £ 500 voor respectievelijk de “lite”-plan.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top