vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / SoftwareONE passeert mijlpaal van 1000 Software Asset Management-klanten
SoftwareONE passeert mijlpaal van 1000 Software Asset Management-klanten

SoftwareONE passeert mijlpaal van 1000 Software Asset Management-klanten

  • Internationale
  • SoftwareONE kondigt aan meer dan 1000 Software Assset Management(SAM)-klanten te hebben verwelkomd in de afgelopen 9 maanden. SoftwareONE verwacht dit jaar af te kunnen sluiten met een totaal van 1500 SAM-klanten wereldwijd.
  • SoftwareONE
  • www.softwareone.com/en-nl
  • marlies@enserio.nl

Oliver Berchtold, Global SAM Director bij SoftwareONE vertelt: “Met onze SAM-specialisten in ruim 80 landen, maken wij het makkelijk voor klanten om wereldwijd hun softwarelicenties te beheren. Wij zijn in staat om klanten beter te bedienen omdat onze specialisten de taal spreken en bekend zijn met de lokale markt.”

“Om te voldoen aan de wensen van de klant, biedt het SAM-programma van SoftwareONE verschillende service levels dat aangepast kan worden aan iedere situatie of behoefte”, aldus Berchtold. “In een sector waar technologie altijd in ontwikkeling is en de eisen van klanten continu veranderen, ben ik van mening dat de SAM-dienstverlener moet leren van elk klantcontact en samenwerking met een klant. En dit is precies wat we hebben gedaan sinds de introductie van onze SAM-diensten.”

“Bedrijven investeren vaak behoorlijk in software. Het beheer van deze software-assets schiet er nog wel eens bij in. Net als bij andere bedrijfsonderdelen, heeft software een lifecycle en zijn processen en procedures noodzakelijk om risico’s te verminderen en efficiencyslagen te maken. SoftwareONE Benelux ondersteunt bedrijven in Nederland en België op het gebied van Software Asset Management om zo processen te optimaliseren en licentiekosten terug te brengen. Onze klanten vinden dit waardevol en wij zijn daarom trots dat wij door hun vertrouwen ons de meest succesvolle SAM-leverancier mogen noemen,” zegt Sancho Latumahina, Country Lead Benelux bij SoftwareONE.

Over SoftwareONE

SoftwareONE is een leverancier van oplossingen voor licentie en contractbeheer. Het private bedrijf is sinds 1985 actief en kenmerkt zich door een unieke combinatie van wereldwijde dekking en een exclusieve focus op softwarelicenties en asset management. De experts op het gebied van softwarelicenties voorzien klanten van vakkundig advies en helpen hen met het optimaliseren van hun software-investeringen. En het verbeteren van hun relaties met softwareleveranciers en lokale dienstverleners. Met een jaarlijkse omzetgroei van meer dan 40% sinds 2006 is SoftwareONE wereldwijd de snelst groeiende Microsoft LSP (Licensing Solutions Provider). Softwareproducenten zoals Adobe, IBM, VMware, Oracle, Citrix, Symantec, McAfee en vele andere leveranciers zitten in het portfolio van SoftwareONE. Het hoofdkantoor van SoftwareONE is gevestigd in het Zwitserse Stans. SoftwareONE heeft meer dan 1300 mensen in dienst en is actief in 80 landen. Raadpleeg voor meer informatie de website www.softwareone.com/en-nl.

Over enserio

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top