vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Sonar Media & Pr: Liu Jo Atena – een kostbare armband met drievoudige ketting versierd met witte kristallen
Sonar Media & Pr: Liu Jo Atena – een kostbare armband met drievoudige ketting versierd met witte kristallen

Sonar Media & Pr: Liu Jo Atena – een kostbare armband met drievoudige ketting versierd met witte kristallen

  • Belgie
  • Het model Atena van Liu Jo Luxury; en tevens het onderwerp van de reclamecampagne; wordt gekarakteriseerd door een zachte, kostbare armband die samengesteld is uit een drievoudige ketting en kast dat opgelicht wordt door witte kristallen.
  • 0674fafa-fbb5-459a-8c01-45499265975e
  • Sonar Media & Pr
  • http://www.sonarmedia.be
  • ronny@sonarmedia.be
  • 06312536-e8e3-4966-9b74-4516dcc08fa4

De Atena collectie vindt haar inspiratie in de naam van de Griekse godin van kennis, zuiverheid, kunst, ambacht, rechtvaardigheid en wijsheid.

Atena was ook de godin van het weven, wat we terugzien in de ‘geweven’ armband van dit uurwerk. Bovendien betekent het Italiaanse ‘Catena’ ketting en dat sluit uiteraard ook nauw aan bij de naam van Atena.

Met de hernieuwde focus op de modetrends van het seizoen en de bekoorlijke details, die typerend zijn voor de waarden van het merk, bevestigt de Liu Jo Luxury Herfst-Winter 2015 Collectie het succes op de Italiaanse markt en breidt het verder uit naar internationale markten.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top