dinsdag, oktober 19, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Anderen / Sound Pillow: innovatieve oplossing tegen slaapproblemen door tinnitus
Sound Pillow: innovatieve oplossing tegen slaapproblemen door tinnitus

Sound Pillow: innovatieve oplossing tegen slaapproblemen door tinnitus

  • Nederland
  • Tinnitus (oorsuizen) zorgt voor slaapproblemen, oververmoeidheid en neerslachtigheid. Een betere nachtrust verhoogt de levenskwaliteit. Dat kan worden gerealiseerd dankzij Sound Pillow.
  • Battery Benelux
  • http://www.batterybenelux.nl/hearing/tinnitus-sound-pillow.html
  • seo@forresult.nl

Tinnitus is een nare en zeer beperkende vorm van gehoorbeschadiging. In de volksmond staat de aandoening vooral bekend als “oorsuizen”. Dit is een verzamelnaam voor het horen van een fluittoon, bromtoon of piep die wordt veroorzaakt door gehoorbeschadiging en die niet door anderen waar te nemen is.

Wanneer het gehoor een tijdlang bloot heeft gestaan aan te harde geluiden of muziek kan als gevolg daarvan al oorsuizen optreden. Meestal is dit van korte duur (bijna iedereen is wel bekend met een fluit of pieptoon in het oor), maar soms gaat dit niet meer over. Dan is er sprake van een permanente gehoorbeschadiging.

Tinnitus kan lichamelijke en psychische gevolgen hebben, zoals bijvoorbeeld slaapproblemen, neerslachtigheid, concentratieproblemen en vermoeidheid. In heftige gevallen hindert het zo, dat iemands complete welzijn en functioneren hieronder lijden. Een echte behandeling tegen oorsuizen is er helaas niet. Daarom wordt de oplossing vooral gezocht in symptoombestrijding: het maskeren van het geluid.

De Sound Pillow is een product dat daarbij kan helpen. Dit innovatieve hoofdkussen is voorzien van speakers en een aansluiting voor uw MP3-speler of smartphone. In theorie kan daarmee alle denkbare muziek worden afgespeeld, maar het htinnitus-kussen wordt geleverd met een MP3-speler met gepatenteerde geluidsopnames die speciaal ontwikkeld zijn voor het maskeren van tinnitus. Daardoor wordt inslapen en doorslapen veel eenvoudiger. Een goede nachtrust helpt vervolgens de kwaliteit des levens te verbeteren: oververmoeidheid en concentratieproblemen wordt langzaam maar zeker verholpen, waardoor ook overdag de concentratie beter is en de patiënt het oorsuizen ook overdag beter verdraagt.

Sound Pillow is een betaalbaar innovatief systeem dat levens kan veranderen. Battery Benelux is officiële dealer van dit product. Bent u benieuwd naar de prijzen die wij als groothandel hanteren, vraag dan een login aan voor ons ClientPortal.

Over battery benelux

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top