vrijdag, september 20, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Sovereign koopt ‘China vermelding’ specialist JLJ Group
Sovereign koopt ‘China vermelding’ specialist JLJ Group

Sovereign koopt ‘China vermelding’ specialist JLJ Group

  • Nederland
  • De Sovereign Group heeft verworven JLJ Group, een "geïntegreerde dienstverlener" in China. Soevereine zei dat het zal JLJ's Shanghai en Beijing kantoren te combineren met eigen activiteiten in China, de Shanghai tak waarin 20 medewerkers en vijf medewerkers in de Beijing tak.
  • Sovereign Trust (Netherlands) B.V.
  • http://www.sovereigngroup.com
  • nl@SovereignGroup.com
  • http://www.sovereigngroup.com/offshore-news/sovereign-news/1241/0/Sovereign+buys+%27China+entry%27+specialist+JLJ+Group.html

JLJ beschrijft zichzelf als een dienst die “het vermogen van internationale bedrijven ‘te begrijpen en te bedienen op de Chinese markt versnelt”. Howard Bilton, voorzitter van The Sovereign Group, zei: “Het opzetten van een bedrijf in China is vooral gepaard gaan met problemen en kan enorme bureaucratie te betrekken.

“We hebben gewerkt met JLJ voor enige tijd en erkende hun grote deskundigheid op dit gebied. Deze overname stelt soeverein om zijn wereldwijde klantenkring een efficiënte en hoogwaardige service voor diegenen die zaken doen in China bieden en versterkt de Soevereine wereldwijde aanbod.”

JLJ werd opgericht in 2003 en heeft gewerkt met meer dan 600 klanten, waaronder de overheid organisaties en bedrijven van verschillende grootte. Geleverde diensten omvatten marktonderzoek en consultancy, oprichting van een vennootschap en accounting outsourcing.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top