donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Sovereign om geld aankoop illustraties geven aan alle leden pensioen
Sovereign om geld aankoop illustraties geven aan alle leden pensioen

Sovereign om geld aankoop illustraties geven aan alle leden pensioen

  • Nederland
  • Sovereign Group kondigt aan dat het de eerste Internationale Pensioenen Provider om geld Aankoop Illustraties (MPI's) aan te bieden aan alle pensioen-leden en voor alle pensioenregelingen, waaronder QROPS en QNUPS is geworden.
  • Sovereign Trust (Netherlands) B.V.
  • http://www.sovereigngroup.com
  • nl@SovereignGroup.com
  • http://www.sovereigngroup.com/offshore-news/sovereign-news/1240/0/SOVEREIGN+TO+ISSUE+MONEY+PURCHASE+ILLUSTRATIONS+TO+ALL+PENSION+MEMBERS.html

MPI’s zijn standaard voorzien van het Verenigd Koninkrijk sinds 2003 en zijn ontworpen om een ​​verstandige blik bieden op de werkelijke hoogte van de pensioenuitkering mensen kunnen verwachten in de toekomst gezien het niveau van het geld dat ze hebben op dit moment opzij zetten. Ze moeten mensen helpen om te beoordelen in algemene termen de toereikendheid van hun pensioenafspraken en de mate waarin zij kan nodig zijn om verdere voorziening te maken.

De dienst zal worden verstrekt in combinatie met Pentech Limited, een eiland Man gevestigde bedrijf van de internationale pensioen-technici, die nauw heeft samengewerkt met Sovereign voor een aantal jaren, en de MPI’s zal worden gebaseerd op de beleggingsresultaten van 3%, 5% en 7%.

Reagerend op de ontwikkeling, zei Sovereign directeur Gerry Kelly: â € œSovereign is in de voorhoede van de internationale pensioenadministratie voor vele jaren en is voortdurend op zoek naar de dienstverlening aan de leden te verbeteren. Dit is een ander voorbeeld van de verbeterde voordelen die we kunnen brengen aan onze pensioen-leden en we verwachten een verdere mededelingen te zijner course.â € te maken?

Peter Davis, Managing Director van Pentech Ltd, zei: â € œWhen omgaan met QROPS transfers, veel Britse regelingen om bevestiging dat de details van de verwachte toekomstige uitkeringen zijn verstrekt aan nieuwe leden voordat het toelaat een transfer. Soeverein doet dit standaard bij de productie van een MPI voor alle nieuwe zakelijke applications.â €?

Sovereign is een van de grootste internationale pensioenuitvoerders en biedt QROPS en QNUPS van een aantal jurisdicties wereldwijd.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top