zaterdag, juni 6, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Spa Industries Europe opent nieuwe showroom in Barendrecht
Spa Industries Europe opent nieuwe showroom in Barendrecht

Spa Industries Europe opent nieuwe showroom in Barendrecht

  • Nederland
  • Spa Industries Europe heeft een showroom geopend aan Van Beuningenhaven 14 in Barendrecht.
  • Spa Industries Europe
  • http://www.spa-industries.eu
  • r.boelaars@spa-industries.eu

BARENDRECHT – Spa Industries Europe heeft een showroom geopend aan Van Beuningenhaven 14 in Barendrecht. Het bedrijf werd in 2006 opgericht als Europese distributeur van Spa Industries PTY LTD, de op vijf na grootste jacuzzi- en swimspa-producent ter wereld. Spa Industries Europe heeft nu Wellis en MyLine spa’s opgenomen in het assortiment en levert en distribueert spa’s en swimspa’s aan dealers in de Benelux en delen in Europa. In 2013 werd het bedrijf uitgebreid met een webshop. Voor heel Europa worden nu ook producten voor spa- en wateronderhoud, spa-covers, reserveonderdelen en geuraroma’s afgeleverd. De spa’s van Wellis en MyLine worden nabij Boedapest geproduceerd. Een voordeel hiervan is de korte levertijd. Ook overloopspa’s en swimspa’s worden veel verkocht. Met een spabad in de tuin kan men het hele jaar vakantie vieren.

Het is een plek om te onthaasten, ‘chillen’ en ontspannen. Er is een uitgebreide keuze: van een eenvoudig opblaasbaar model tot het meest luxe uitgevoerde model. Alle spa’s zijn voorzien van gepatenteerde innovaties, die de spa’s veilig, ergonomisch en hygiënisch maken met een lange levensduur. Regelmatig ontvangt Wellis prijzen, zoals voor haar thermisch geïsoleerde spabehuizing en warmteterugwinning- en hergebruik. Het onafhankelijke TUV Rheinland instituut heeft in 2014 geconcludeerd dat Wellis en MyLine spa’s een uitzonderlijk laag energieverbruik hebben in vergelijking met spa’s van branchegenoten. Voor Spa Industries Europe worden maatwerk isolatiecovers geproduceerd voor spa’s en swimspa’s, met een garantie tot drie jaar. Deze covers worden samengesteld uit Duitse materialen en tegen scherpe prijzen geproduceerd.

Everest spa winkelverkoop

Spa Industries Europe biedt naast deskundig advies, producten en diensten met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Spa’s, swimspa’s, opblaasbare spa’s, covers, sauna’s, houten tuinhuizen, onderhoudsmiddelen, wateronderhoud- en controleproducten en aromatherapie. Het bedrijf bezorgt binnen een uitgebreid postcodegebied in de Benelux en Europa. Met nieuwsbrieven worden klanten op de hoogte gehouden van de laatste trends en acties. Spa Industries Europe kan diverse servicecontracten aanbieden tegen scherpe tarieven. De serviceteams zijn opgeleid om alle storingen, onderhouds-, reparatie- en servicewerkzaamheden deskundig en efficiënt te verrichten aan alle merken spa’s. Spa Industries Europe, Van Beuningenhaven 14, 2993 EH Barendrecht. 0180-849069.

Over Spa Industries Europe

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top