zaterdag, december 4, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Spaaractie met Freek Vonk bij Albert Heijn
Spaaractie met Freek Vonk bij Albert Heijn

Spaaractie met Freek Vonk bij Albert Heijn

  • Nederland
  • Vanaf maandag 8 juni kunnen klanten van Albert Heijn vier weken lang sparen voor dierenplaatjes met de populaire bioloog Freek Vonk in de hoofdrol. Bij elke € 10,- aan boodschappen krijgt de klant een setje met vier dierenplaatjes cadeau.
  • Koninklijke Ahold N.V.
  • http://www.ah.nl
  • info@ah.nl
  • http://www.ah.nl/over-ah/pers/persberichten/bericht?id=1314026

Alles over wilde dieren

Met de spaaractie ‘Op avontuur met Freek’ komen kinderen alles te weten over wilde dieren. Van maandag 8 juni t/m zondag 5 juli 2015 ontvangen klanten bij elke € 10,- vier ‘Freek Vonk’ dierenplaatjes. Er zijn 160 dierenplaatjes te sparen die je kunt plakken in het verzamelalbum c.q. logboek van Freek Vonk. Het album kost € 0,49. In een groot deel van de setjes plaatjes zit een speciaal plaatje, bijvoorbeeld een geurplaatje of een glow-in-the dark plaatje. Naast het album zijn er diverse andere non-foodproducten te koop, zoals pluche dieren, een verzamelblik voor de dierenplaatjes, een Freek Vonk-dvd, een Freek Vonk-boek en een Freek Vonk-puzzel.

Ruilmiddag

Om ervoor te zorgen dat alle kinderen hun verzameling van 160 dierenplaatjes compleet kunnen maken, organiseren winkels op woensdag 24 of zaterdag 27 juni een speciale ruilmiddag.

Het Pick Up Point in Oostzaan aan het Westeinde 10 is eenvoudig te bereiken vanaf de Verlengde Stellingweg. Ideaal voor iedereen die in de omgeving Zaandam, Oostzaan en Amsterdam Noord woont of werkt. De openingstijden zijn: maandag tot en met donderdag van 16.00 tot 20.00 uur en vrijdag en zaterdag van 8.00-12.00 uur en 16.00-20.00 uur.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top