vrijdag, mei 29, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Spaarne Gasthuis krijgt keurmerk voor goede vaatzorg
Spaarne Gasthuis krijgt keurmerk voor goede vaatzorg

Spaarne Gasthuis krijgt keurmerk voor goede vaatzorg

  • Nederland
  • Meer inzicht in zorg rondom aneurysma en halsslagader Het Spaarne Gasthuis voldoet aan alle kwaliteitscriteria voor goede vaatzorg. Daarom krijgt zowel Haarlem-Zuid als Hoofddorp binnenkort het Vaatkeurmerk 2015 van de Hart&Vaatgroep. Het Vaatkeurmerk richt zich op de kwaliteit van behandelingen van aandoeningen in de slagaders van benen, bekken, buik, aorta en hals.
  • Spaarne Ziekenhuis
  • http://www.spaarneziekenhuis.nl
  • info@spaarneziekenhuis.nl

Met behulp van het Vaatkeurmerk kunnen vaatpatiënten makkelijker een keuze maken in welk ziekenhuis zij behandeld willen worden. Om in aanmerking te komen voor het Vaatkeurmerk moest het Spaarne Gasthuis aan een aantal aangescherpte kwaliteitscriteria voldoen. Zo biedt het vernieuwde vaatkeurmerk een gedetailleerder beeld van de kwaliteit van de vaatzorg en meer inzicht in de zorg rondom aneurysma en halsslagader. Op www.hartenvaatgroep.nl is de lijst van ziekenhuizen en behandelcentra te vinden die aan het keurmerk voldoen. De criteria zijn door de Hart&Vaatgroep ontwikkeld, in nauw overleg met de beroepsgroep van vaatchirurgen en interventiecardiologen.

De Hart&Vaatgroep is een patiëntenvereniging voor mensen met een hart- of vaatziekte en hun naasten. De criteria heeft De Hart&Vaatgroep opgesteld in nauwe samenwerking met de beroepsgroepen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top