maandag, april 6, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Spaarne Ziekenhuis steunt Voedselbank Haarlemmermeer
Spaarne Ziekenhuis steunt Voedselbank Haarlemmermeer

Spaarne Ziekenhuis steunt Voedselbank Haarlemmermeer

  • Nederland
  • Met een vast inzamelpunt in het personeelsrestaurant steunt het Spaarne Ziekenhuis de voedselbank Haarlemmermeer. Yvonne Wilders, lid van de raad van bestuur, deed vandaag de eerste producten in de krat.
  • voedselbank
  • Spaarne Ziekenhuis
  • http://www.spaarneziekenhuis.nl
  • info@spaarneziekenhuis.nl

Yvonne Wilders: “Zo’n 300 mensen in de regio Haarlemmermeer zijn iedere week afhankelijk van een pakket van de voedselbank. De voedselbank kan onze hulp daarom goed gebruiken, zeker met de feestdagen in het verschiet. Wij hebben een baan, een inkomen en daardoor minder zorgen om de boodschappen. Als we allemaal regelmatig wat meenemen van huis, kunnen we vele gezinnen in onze regio een beetje steunen.”

Jacqueline Sweers, voedselbank Haarlemmermeer: “Het is geweldig dat het Spaarne Ziekenhuis begonnen is met een vast inzamelpunt. Om de 300 monden te voeden, hebben we veel voedsel nodig. We kunnen de steun dus heel goed gebruiken!”

Over het Spaarne Ziekenhuis

Het Spaarne Ziekenhuis is een modern, topklinisch ziekenhuis met een hoofd­locatie in Hoofddorp. Ook heeft het ziekenhuis poliklinieken in Heemstede en Hillegom. Het Spaarne Ziekenhuis staat voor openheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. We gaan altijd op zoek naar de beste oplossingen of behandelingen voor onze patiënten. Persoonlijke aandacht staat daarbij voorop.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top