maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Spectaculair watergevecht op Scheveningse strand
Spectaculair watergevecht op Scheveningse strand

Spectaculair watergevecht op Scheveningse strand

  • Nederland
  • Mensen hielden hoofd koel in zomerse hitte.
  • Lipton Ice Tea
  • http://www.lipton.nl
  • info@lipton.nl

Het drukbezochte Scheveningse strand was vanmiddag het toneel van een spontaan watergevecht, waarvan meer dan honderd mensen genoten. Aan de spontane actie met de naam ‘Hou je hoofd Koel’ werd vrolijk meegedaan; binnen no time stond het strand bomvol mensen die elkaar met duizenden waterballonnen te lijf gingen. De sfeer bleef ondanks vele natte pakken, vriendschappelijk en sportief.

33 graden, een strakblauwe lucht en een zuchtje wind zorgden vandaag dat het strand volgepakt was met zonaanbidders op zoek naar verkoeling. De hete zomerdag was voor Lipton Ice Tea aanleiding om onder het motto Hou je hoofd Koel Nederlanders verkoeling te brengen met een groots watergevecht. Het ijstheemerk voorzag de badgasten van gevulde gele balonnetjes en kwam om de aandacht te trekken vanaf zee met een RIB boot om het watergevecht te beginnen, waarna meer dan honderd mensen volgden. “Hou je hoofd Koel is al een tijd het motto van Lipton Ice Tea. Met dit vrolijke watergevecht hielpen we mensen letterlijk een handje om het hoofd koel te houden. Dat is volgens mij wel gelukt!”, aldus Joost Houben, Marketing Manager bij Unilever.

Na ongeveer tien minuten was het watergevecht ten einde en waren de deelnemers, aangemoedigd door toekijkende strandgangers, drijfnat en voldaan. Een spontaan groot applaus volgde. Na afloop wachtte de deelnemers een koud blikje Lipton Ice Tea. “Het ging zo snel en er deden zoveel mensen mee, dat ik niet eens wist waar ik moest gooien. In elk geval ben ik gelukkig wel weer opgefrist!”, aldus een deelnemer.

Over Lipton

Lipton, een merk van Unilever, is één van ‘s werelds meest bekende en meest verkochte merken van warme thee en ijsthee en wordt verkocht in meer dan 150 landen over de hele wereld. Sir Thomas Lipton uit Schotland heeft de ‘Lipton Tea Company’ opgericht aan het einde van de 19e eeuw toen hij zijn eerste theeplantage in Ceylon aankocht. Meer dan 100 jaar later, bezit Lipton nu duizenden hectaren thee plantages in Oost-Afrika (Kenia (Kericho) en Tanzania (Mufindi)).

Meer informatie over Lipton Ice Tea kunt u vinden op: www.lipton.nl.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top