vrijdag, augustus 7, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Speed daten met Mondriaan Fonds tijdens Museumcongres
Speed daten met Mondriaan Fonds tijdens Museumcongres

Speed daten met Mondriaan Fonds tijdens Museumcongres

  • Nederland
  • Donderdag en vrijdag organiseert de Museumvereniging het jaarlijkse Museumcongres, dit keer in Leeuwarden. Centraal staan de collecties van musea. Welke rol en positie hebben collecties in deze tijd van samenwerken? Wat staat musea te wachten op het gebied van collectiebeleid? En wat zijn de wensen van musea rond het uitlenen van collectiestukken? Uiteenlopende sprekers geven hierover hun visie. Medewerkers van het Mondriaan Fonds vertellen over de mogelijkheden die het fonds biedt om de kwaliteit, de samenhang en de zichtbaarheid van collecties te vergroten.
  • Mondriaan Stichting
  • http://www.mondriaanfonds.nl
  • info@mondriaanfonds.nl
  • http://www.mondriaanfonds.nl/Nieuws/item/2014_10_07_Speeddaten_Museumcongres/

Sprekers zijn onder meer Herman Pleij, Christine Boland, Léontine Meijer-van Mensch, Molly Oldfield, Kim Putters, Axel Rüger, Wim Pijbes, Marta Gnyp, Frank van den Engel, Erik Scherder, Dirk Houtgraaf, Onur Karaoglu (Museum of Innocence), Tjeerd de Boer, Karin van Gilst en Ralph Levie.

Het plenaire deel van het Museumcongres wordt gehouden in de Harmonie in Leeuwarden. Daarnaast zetten het Fries Museum, Princessehof en het Natuurmuseum Friesland hun deuren open voor de randprogrammering.

Zie voor meer informatie www.museumcongres.nl

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top