dinsdag, december 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Speeddaten met een gastouder
Speeddaten met een gastouder

Speeddaten met een gastouder

  • Nederland
  • Gastouderbureau Smart4Kids organiseert een speeddateavond waar ouders een korte ontmoeting kunnen hebben met een gastouder.
  • Smart4Kids
  • www.smart4kids.nl
  • e.ligtenberg@smart4kids.nl
  • Persbericht speeddate 2

Gastouderbureau Smart4Kids organiseert op 21 november een speeddateavond. Op deze avond kunnen ouders kennis maken met gastouders uit de Zaanstreek. Ze krijgen 10 minuten de tijd om met elkaar te praten. De gastouders blijven aan tafel zitten en de ouders rouleren iedere keer als de bel gaat. Ouders kunnen dan ‘ja’ of ‘nee’ aankruisen op hun formulier. ‘Ja’ betekent interesse in een vervolggesprek en ‘nee’ geen belangstelling. Na afloop is er gelegenheid om elkaar uitvoeriger te spreken en om een afspraak te maken op de opvanglocatie om nader kennis te maken.

Uniek in de gastouderopvang

Dit concept is uniek in de gastouderbranche. In deze huidige tijd hebben veel gastouders plek vrij voor nieuwe opvangkinderen. Dit is voor hen een perfect middel om zichzelf goed te profileren.

Voor ouders is dit ook een ideale manier om snel kennis te maken met verschillende gastouders bij hun in de buurt. Ouders kunnen tijdens het speeddaten persoonlijk contact maken met een gastouder en tevens meer te weten komen over de voordelen van gastouderopvang en de organisatie. Zo ontdekken ze snel of deze vorm van kinderopvang bij hen en hun kinderen past.

Ook zullen er deze avond bemiddelingsmedewerkers aanwezig. Zij zullen de (gast)ouders uitgebreid informeren over de werkwijze van het gastouderbureau Smart4Kids en de kosten voor gastouderopvang. Uiteraard beantwoorden ze ook alle overige vragen.

Gastouderopvang 

Smart4Kids denkt een goed alternatief te kunnen bieden in de vorm van gastouderopvang. Bij deze vorm van kinderopvang worden kinderen in het woonhuis van een gastouder of in hun eigen huis opgevangen. Het gaat om kleine groepen kinderen die in een huiselijke omgeving verzorgd worden, veel aandacht krijgen en altijd hetzelfde gezicht zien wat hun rust en veiligheid geeft. Ouders ervaren het als prettig dat de gastouder flexibel is in de opvangtijden en dat zij afspraken kunnen maken over het gewenste aantal opvanguren. Doordat je alleen betaalt wat je afneemt én omdat gastouders hun uurprijs lager kunnen aanbieden dan een kinderdagverblijf besparen ouders al snel honderden euro’s per maand. Gastouderopvang is een professionele vorm van opvang waarvoor ook kinderopvangtoeslag wordt ontvangen.

Praktische informatie over de Speeddateavond:

Datum aanvang: Donderdag 21 november

Tijd:  19.30 – 21.30 uur

Locatie:  Kinderdagverblijf De Wilgenboom

Wilgenstraat 11

1505 TE Zaandam

Heeft u nog vragen?

Als u meer wilt weten over de speeddateavond, bel ons dan gerust op 020-494 93 99 of stuur een mail naar info@smart4kids.nl

Over Smart4Kids

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top