dinsdag, januari 22, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Spetterende start beeldenexpositie ‘7 X SOLO’ in Hortus Haren
Spetterende start beeldenexpositie ‘7 X SOLO’ in Hortus Haren

Spetterende start beeldenexpositie ‘7 X SOLO’ in Hortus Haren

  • Nederland
  • Op 23 mei vond in de Hortus Haren de opening plaats van de beeldenexpositie ‘7 X SOLO’. Tom van Weerden en Henk Vos, die voor het vijfde achtereenvolgende jaar een tentoonstelling organiseren, werken dit jaar samen met de Bund Bildender Künstler Ostfriesland. Met bijna 70 beelden van 7 kunstenaars uit de Eems-Dollard Regio is dit de grootste expositie tot nu toe.
  • Hortus Haren
  • http://www.hortusharen.nl
  • aukje.adams@gmail.com

Egbert J. Bos Onze tijdOp 23 mei vond in de Hortus Haren de opening plaats van de beeldenexpositie ‘7 X SOLO’. Met bijna 70 beelden van 7 kunstenaars uit de Eems-Dollard Regio is dit de grootste expositie tot nu toe. Na een welkomstwoord van bestuursvoorzitter Douwe Wiersma werden de kunstenaars voorgesteld: Claus Wettermann, Peter Könitz, Georg Willms, Anita Franken, Jef Depassé, Egbert J. Bos, Gjalt Blaauw.

Jan Mulder trakteerde de bezoekers op een prachtige openingsspeech, waarin voetbal en kunst op humoristische wijze met elkaar werden verweven.

Na deze aftrap door Mulder gingen alle aanwezigen de tuinen in om de mix van figuratieve en abstracte beelden te bekijken. De kunstenaars zelf gaven ter plekke toelichting op hun eigen werk, maar maakten ook van de gelegenheid gebruik om het werk van de andere exposanten te bezoeken.

De beeldschone middag werd afgesloten op het zonovergoten terras van De Plantage, met uitzicht op de beelden en sfeervolle muziek op de achtergrond van Suze Terwisscha.

De expositie in de Hortus duurt tot en met 20 september 2015 en is dagelijks geopend van 10 t/m 17 uur. Voor actuele informatie over toegangsprijzen en evt. aanvullende activiteiten kunt u kijken op: www.hortusharen.nl

Hortus Haren bevindt zich aan de Kerklaan 34 in Haren.

Over Working Service

Aukje Adams, Online Marketing specialist tel.: 06 – 33858328

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top