woensdag, december 12, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Sphinx 320 xs – Groots comfort voor kleine badkamers
Sphinx 320 xs – Groots comfort voor kleine badkamers

Sphinx 320 xs – Groots comfort voor kleine badkamers

  • Nederland
  • De trend is dat badkamers in nieuwe woningen steeds ruimer bemeten worden. Maar in bestaande woningen is de praktijk vaak anders. De meeste badkamers meten slechts zes à zeven vierkante meter en het grondoppervlak biedt veelal beperkte mogelijkheden om de ruimte comfortabel en optisch ruimtelijk in te delen. BV DE SPHINX MAASTRICHT biedt met Sphinx 320 xs diverse, goed doordachte producten voor een eigentijdse inrichting van de kleine badkamer, met oog voor uitstraling en comfort.
  • Sphinx 320 xs 1a
  • BV DE SPHINX MAASTRICHT
  • www.sphinx.nl
  • info@presstige.nl
  • Nadere informatie over het bovenstaande wordt u graag verstrekt door Pauline van Gulik van BV DE SPHINX MAASTRICHT, telefoon 043 – 351 12 51 of door Presstige PR, telefoon 033 – 245 00 70.

Met de nieuwe serie Sphinx 320 xs – voorzien van een aantrekkelijk, modern design – biedt Sphinx een actueel ruimtebesparend badkamerconcept. Door de verkorte voorsprongen, de doordachte benutting van lastige hoeken en de innovatieve oplossingen voor opbergruimte, biedt de serie mogelijkheden om in kleine badkamers toch comfort en bewegingsruimte te creëren. De tijdloos sobere vormgeving van de wastafels, zacht geometrisch met een ondiepe waskom, zorgt in combinatie met de onderbouwkasten voor een harmonieus, eigentijds totaalbeeld. Voor alle wastafels zijn bijpassende onderbouwkasten met veel opbergruimte beschikbaar.

Diverse wastafels en fonteinen

Sphinx 320 xs biedt oplossingen in zowel de badkamer als de toiletruimte. De serie biedt een fontein van 40 cm breed met extreem kleine voorsprong, een fontein van 50 cm breed, een hoekfontein met een zijlengte van 32 cm en drie wastafels (55, 60 en 65 cm) met een verkorte voorsprong van 34 of 37 cm. De wastafels kunnen gecombineerd worden met een onderbouwkast of met een sifonkap om de afvoer aan het oog te onttrekken. Sphinx 320 xs wordt gecompleteerd door in stijl en vorm harmoniërend wandcloset met een verkorte voorsprong van slecht 48 cm. Voor dit closet is ook een bijpassende zitting beschikbaar. Alle keramische elementen zijn standaard verkrijgbaar in de kleur Wit.

Meubels

De 50 cm brede fonteinen, beschikbaar in een symmetrisch model en twee asymmetrische varianten, zijn bij uitstek geschikt voor de inrichting van een comfortabele kleine badkamer. Deze kunnen worden gecombineerd met een onderbouwkast. Bijzonder is dat de zijkant links of rechts inspringt, wat ruimte biedt aan de geïntegreerde handdoekhouder. Daarmee is een aparte handdoekhouder naast de wastafel overbodig. De aldus verkregen ruimte kan ook benut wordt als extra aflegruimte voor het plaatsen van allerhande benodigdheden. De geïntegreerde handdoekhouder en de greep van de kastdeur zijn op gelijke hoogte geplaatst, voor een harmonieus totaalbeeld. Ook de 65 cm brede wastafel is voorzien van deze handige extra’s. Alle wastafelonderbouwkasten zijn uitgerust met een enkele deur en kunnen naar wens voorzien worden van meubelpoten. Alle meubels zijn leverbaar met een korpus in mat wit of mat lichtgrijs en fronten in hoogglans. Drie spiegels met verlichting ronden het meubelprogramma af.

BV DE SPHINX MAASTRICHT biedt de Beneluxmarkt een compleet en helder assortiment met drie merken die elkaar aanvullen en versterken: Sphinx, Keramag Design en Koralle. De drie merken zorgen samen voor één compleet assortiment dat alle marksegmenten bedient. Voor het volledige aanbod van de drie merken is BV DE SPHINX MAASTRICHT het aanspreekpunt.

Over PPR

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top