maandag, november 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Spiermassa opbouwen bij PerfectBody
Spiermassa opbouwen bij PerfectBody

Spiermassa opbouwen bij PerfectBody

  • Nederland
  • PerfectBody biedt topkwaliteit voedingssupplementen aan voor iedereen die bewust bezig is met een gezonde levensstijl. Voor elk doelgroep heeft PerfectBody een pakket samengesteld, ook voor de beginnende sporter.
  • PerfectBody
  • www.perfectbody.nl
  • sonja@perfectbody.nl

Dit starterspakket is uitzonderlijk bedoelt voor een beginnende sporter die meer spiermassa wilt kweken of voor een getrainde sporter. Het bevat de meest bestelde combinatie van eiwitproducten en is optimaal voor herstel na een intensieve training en om spiermassa op te bouwen met de juiste eiwitten. Daarnaast bevatten de supplementen in dit pakket weinig vet en koolhydraten.

De inhoud van het starterspakket bestaat uit Perfect Whey Protein Pro, Perfect Vitamax, Perfect Langzame Eiwitten en perfect creatine. Het pakket bestaat uit voldoende supplementen voor een maand intensief gebruik. Het is dus een ideale aankoop voor sporters die trainen en meer spiermassa willen opbouw.

Perfect Whey Protein Pro bestaat uit zuiver protein concentraat, whey protein isolaat en whey eiwit hyrdolisaat. De Perfect Whey Protein Pro is het ideale supplement om vetvrije spiermassa op te bouwen.

Perfect VitaMax bevat drie keer de hoeveelheid vitamines en mineralen die een volwassenen nodig heeft. Dit blijkt in de praktijk erg effeciënt te zijn.

Perfect Langzame Eiwitten klinkt misschien wat raar, maar het tegendeel heeft zich bewezen. Langzame eiwitten zijn uitstekend voor de nacht of momenten dat er geen eiwitten kunnen worden ingenomen. De eiwitten worden opgenomen door het lichaam tot wel 7 uur na inname.

Perfect creatine is een zeer nuttig voedingssupplement voor fanatieke sporters. Het staat bekend om meer kracht, spieruithoudingsvermogen, een enorm spiervolume, snelle spiergroei en bovenal spierherstel.

Over sonjaperfectbody

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top