dinsdag, januari 25, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Split~Vision doopt zijn productoplossing om naar SinglePoint-for-All
Split~Vision doopt zijn productoplossing om naar SinglePoint-for-All

Split~Vision doopt zijn productoplossing om naar SinglePoint-for-All

  • Nederland
  • Split~Vision heeft zijn product All-in-One een meer sprekende naam gegeven. Het vlaggenschip van Split~Vision heet nu SinglePoint-for-All en is bedoeld voor iedereen in de organisatie: zowel individueel en als collectief. SinglePoint is een integrale oplossing, één ingang, en omvat het zaaksysteem, projectmanagement, DMS, CMS en meer. Het unieke aan SinglePoint-for-All is dat ook de inrichting wordt beheerd en gecontroleerd vanuit de bedrijfsvoering, vanuit één centraal punt: de Governance Controller, ook wel ‘Single Point of Truth’ genoemd. SinglePoint-for-All is in de testfase tot februari 2014 goed bevonden en vanaf juni 2014 in productie bij 5 afdelingen van gemeente Boxmeer en binnen Split~Vision zelf!
  • SplitVision_logo_nw
  • Split~Vision
  • www.splitvision.nl
  • slpitvision@influx-pr.com
  • Split~Vision heeft zijn product All-in-One een meer sprekende naam gegeven. Het vlaggenschip van Split~Vision heet nu SinglePoint-for-All en is bedoeld voor iedereen in de organisatie: zowel individueel en als collectief. SinglePoint is een integrale oplossing, één ingang, en omvat het zaaksysteem, projectmanagement, DMS, CMS en meer. Het unieke aan SinglePoint-for-All is dat ook de inrichting wordt beheerd en gecontroleerd vanuit de bedrijfsvoering, vanuit één centraal punt: de Governance Controller, ook wel ‘Single Point of Truth’ genoemd. SinglePoint-for-All is in de testfase tot februari 2014 goed bevonden en vanaf juni 2014 in productie bij 5 afdelingen van gemeente Boxmeer en binnen Split~Vision zelf! Voor redactionele informatie: Influx PR - Jakob Brons - E: jakob@influx-pr.com / Tel.: 055 366 3034

“We hebben ons geconcentreerd op een aantal belangrijke principes vanuit en voor de bedrijfsvoering. Deze strategische ontwerpbenadering vanuit de werkende mens en met de Governance Controller als regisseur vanuit de bedrijfsvoering, heeft SharePoint bijzonder praktisch en beheer(s)baar gemaakt”, aldus Klaas van der Heijden, directeur van Split~Vision. Tijdens de Overheid & ICT beurs van 9 en 10 april wordt de oplossing van gemeente Boxmeer live getoond.

SinglePoint-for-All is een geïntegreerd geheel van oplossingen die alle naadloos samenwerken, zoals projectmanagement, zaaksysteem, documentmanagement systeem, collaboration, medewerkers mysites, GEO/GIS/GBA dataconnectie, content management, ZTC/DSP, procesmanagement en managementinformatie. Elke medewerker heeft zijn informatie in control: zijn individueel belang is gewaarborgd. Tegelijkertijd bewaakt de organisatie – nu voor het eerst – met hetzelfde systeem ook de collectieve informatie en dus belangen. Alle gegevens én de informatie zijn namelijk beide ‘In Control’. Problemen ten aanzien van foutieve informatie, onrechtmatigheid en integriteit zijn ondervangen. De heer Harry van de Loo, Gemeentesecretaris van Boxmeer, presenteert tijdens het decentralisatiecongres op 10 april in de Jaarbeurs te Utrecht zijn visie op ‘Integriteit door Informatie’.
SinglePoint-for-All, is een integrale all-in-one oplossing op basis van Microsoft SharePoint en vervangt vele denkbare en ‘uit te faseren’ IT-toepassingen in een organisatie. Een integrale oplossing dus voor de volledige informatiehuishouding. Het is gebaseerd op standaard SharePoint (2010 en 2013). Geen maatwerk, maar een oplossing die out of the box werkt. SinglePoint-for-All maakt gebruik van 250 standaard SharePoint-templates, 35 beschikbare serviceapplicaties en de vele andere componenten die standaard in SharePoint aanwezig zijn en naar believen aan- en uitgezet kunnen worden.
SinglePoint-for-All draagt haar steentje bij aan de integriteit van informatie en informatiehuishouding door het geautomatiseerde governance-plan dat er onderdeel van uitmaakt. De organisatie-, proces- en informatiestructuur worden integraal beheer(s)baar vanuit dit strategisch/tactisch governance-plan.
Nadere informatie over SinglePoint-for-All is te vinden op www.splitvision.nl of aan te vragen viainfo@splitvision.nl.
Over Split~Vision
Split~Vision is een Nederlandse adviesorganisatie en softwareontwikkelaar uit Eindhoven, gespecialiseerd in proces- en informatiemanagement. Daarbij ligt de focus op het kunnen aanbrengen van structuur in een organisatie. In de overgang naar volledige digitale klant- en zaakgerichte dienstverlening staan de verbindingen tussen ICT, bedrijfsvoering en informatie centraal. Met een grote klantenkring in de overheid heeft Split~Vision veel kennis van de bedrijfsvoering en ervaring in de integratie van informatie, processen en procedures in de overheid.
I-Controler is een door Split~Vision zelf ontwikkelde informatie- en procesmanagement en architectuurtool die inmiddels al door veel overheidsinstellingen met succes is geïmplementeerd.
Governance Controller is specifiek ontwikkeld voor het configureren, documenteren, synchroniseren en beheer van de volledige SharePoint omgevingen en vindt steeds vaker zijn weg naar de groeiende populatie van SharePoint gebruikers, die duidelijke grenzen aan de onbeheersbare groei en het moeizame beheer van de projectsites willen stellen.
SinglePoint-for-All, de all-in-one SharePoint oplossing, is hier recent aan toegevoegd. Deze oplossing is de derde tool in het productportfolio van Split~Vision en biedt een totaaloplossing voor de digitale informatiehuishouding van de SharePoint-omgeving.

Over influxpr

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top