vrijdag, september 18, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Spoorvernieuwing Utrecht 15 – 24 oktober
Spoorvernieuwing Utrecht 15 – 24 oktober

Spoorvernieuwing Utrecht 15 – 24 oktober

  • Nederland
  • Van zaterdag 15 oktober tot maandagochtend 24 oktober 05.00 uur, werkt ProRail verder aan de spoorvernieuwing rond Utrecht Centraal. Het is één van de laatste grote stappen om het spoor geschikt te maken voor meer treinverkeer. Door de werkzaamheden rijden er minder treinen op een aantal trajecten. Op diverse trajecten rijden bussen in plaats van treinen. NS adviseert reizigers om de Reisplanner te raadplegen via ns.nl of de Xtra-app te gebruiken.
  • NS
  • info@ns.nl

ProRail werkt rond Utrecht Centraal op vier locaties aan wissels, bovenleidingen, seinen en beveiliging. Ook wordt gewerkt aan een nieuwe fiets- en voetgangersbrug over de sporen, de Moreelsebrug.

Informatie voor reizigers

Tijdens de werkzaamheden rijden er minder treinen op een aantal trajecten. Een volledig overzicht is te vinden op ns.nl/treinverkeerutrecht.

Voor een advies op maat kunnen reizigers vanaf 10 dagen voor vertrek via de Reisplanner checken wat de werkzaamheden voor hun reis betekenen.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top