donderdag, oktober 28, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Gezondheid & Schoonheid / Sporttherapie: voor een ijzersterke comeback
Sporttherapie: voor een ijzersterke comeback

Sporttherapie: voor een ijzersterke comeback

  • Nederland
  • Een blessure komt nooit gelegen. Er moet daarom worden gewerkt aan een comeback: een ijzersterke comeback.
  • Fysio Den Haag
  • fysio-denhaag.com
  • info@ysio-denhaag.com

Een keiharde tackle, een onhandige uitglijder of een simpele verstappen kunnen de reden zijn voor een akelige blessure. Het lichaam is veelzijdig en dat geldt ook voor de verschillende complicaties. Gelukkig is er een specialist die op de hoogte is van alles omtrent het menselijk lichaam. Voor fysiotherapie in de regio Den Haag wil je namelijk kunnen vertrouwen op ervaring en expertise. Daarnaast wil je kunnen rekenen op een vriendelijk gezicht en een luisterend oor. Dat begrijpen we gelukkig bij Fysio Den Haag. Wij zijn er namelijk voor jou. Allemaal zodat jij weer spoedig het veld of de sportzaal kunt betreden.

De grootste boosdoeners

Tijdens het sporten, worden de botten, spieren en pezen belast. Als je een beweging maakt, zet je kracht, maar zorg je ook voor souplesse en meer stevigheid. Toch kan een onverwacht moment of een te zware belasting ervoor zorgen dat het misgaat. Denk onder meer aan een elleboogblessure tijdens het golfen of hockeyen en aan een voetblessure tijdens het hardlopen. Sporten is intens en grensverleggend, dus blessures zijn een natuurlijk gevolg. Maar dat neemt niet weg dat je zo snel mogelijk weer op het veld wilt staan.

Zo snel mogelijk herstellen

Sportblessures zijn vaak momentopnames en komen altijd ongelegen. Vaak zie je een blessure niet aankomen en zijn de gevolgen voor heel het team voelbaar. Je wilt daarom snel én goed herstellen. Om zo te voorkomen dat je weer te maken krijgt met dezelfde complicaties. Sterker nog, je wilt fitter terugkomen dan ooit tevoren. Ook kan het zijn dat de blessure een lange voorgeschiedenis kent, die al dan niet bekend is bij de patiënt in kwestie. Hoe dan ook, specialistisch advies is in alle gevallen gewenst. Je wilt daarom kunnen rekenen op iemand die zijn vak verstaat en jou weer terug helpt naar de top. Daarom sportfysiotherapie Den Haag bij Fysio Den Haag.

Over Floris

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top