maandag, februari 24, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Sprookjesbos op 20-6 in sauna Embricana
Sprookjesbos op 20-6 in sauna Embricana

Sprookjesbos op 20-6 in sauna Embricana

  • Europa
  • Voorverkoop voor de Lange Saunanacht begint Op 20 juni verandert Sauna in een sprookjesoase. Van 19:00-01:00 staat de sauna vlak over de grens in Emmerich tijdens de jaarlijkse Lange Saunanacht in het teken van het ´sprookjesbos´.
  • Massage
  • EMBRICANA
  • info@embricana.de
  • Aanwijzing voor de redactie, niet voor publicatie: voor verdere informatie, foto’s, interviewaanvragen etc. kunt u contact opnemen met mediamixx GmbH, Corine Konings, Tiergartenstraße 64, 47533 Kleve, Tel: 0049(0)2821-7115612, e-mail: corine.konings@mediamixx.net
  • Embricana sprookjesbos corr

De sauna is sprookjesachtig versierd en er wordt een all-you-can-eat barbecuebuffet met gegrilde groente, vis en vlees, diverse salades, bijgerechten, dips en lekkere desserts geserveerd.

De saunameesters hebben spectaculaire opgietingen in petto en gebruiken hierbij fragmenten uit sprookjes. In de sprookjestent luisteren bezoekers naar sprookjesverhalen, in het Duits voorgelezen door Annelie Meyer.

Zachte achtergrondmuziek en het optreden van een goochelaar maken het programma compleet.

Kaartjes voor de Lange Saunanacht zijn vanaf nu in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie van Embricana of online op www.sauna-embricana.de en kosten € 33,50 exclusief en € 52,00 inclusief all-you-can-eat barbecuebuffet. Bij de ticketprijzen zijn zowel de entree voor de sauna als de evenemententoeslag voor het avondprogramma inbegrepen.

Over mediamixx

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top