maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / ST-D, Oost west thuis best
ST-D, Oost west thuis best

ST-D, Oost west thuis best

  • Nederland
  • Hedendaags reikt de techniek verder dan wij ons kunnen inbeelden. Dit geldt ook op het gebied van beveiligingscontrole. Dagelijks zijn er meer dan 250 inbraken in Nederland. Dit is echter niet nodig, bij ST-D staat veiligheid altijd voorop!
  • ST-D
  • http://www.st-d.nl
  • info@st-d.nl

ST-D, Security Technics & Development biedt u meer veiligheid en zekerheid. Wij maken het inbrekers moeilijk door middel van wegafsluiting. Wij beschikken over de nieuwste middelen voor in en om uw huis. De combinatie van samenwerking met de stichting technologie en veiligheid kunnen wij intensief samenwerken met diverse beveiligingsbedrijven door heel Nederland.

Bij ons houdt toegangscontrole in dat jij bepaalt wie er war naar binnen mag. Dit kunnen wij waarborgen door middel van kentekenherkenning, mifaretechnologie, transpondertechniek, GSM interface, parkeersystemen en intercom systemen. U heeft dan in zelf handen wie er wel en niet toegang heeft.

ST-D biedt verschillende soorten beveiligingscontrole’ s aan. Camera observatie, raamwerk beveiliging, mega-pilaren, block-it, tourniquets en fietsourniquets.

Al deze technieken dienen voor het bewaken en observeren van mensen, panden en domeinen.

Voor eventuele vragen neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer: 055-3668579 of stuur ons een email naar: info@st-d.nl. Wij zijn gevestigd aan de Hoornaar 20, te Apeldoorn. Voor meer informatie bezoek dan onze website: http://www.st-d.nl Wij adviseren u graag!

Uw eigen veiligheid staat voorop, dus twijfel niet langer en beveilig je huis optimaal!

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top