dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Staedion koopt kantoor Bellevue
Staedion koopt kantoor Bellevue

Staedion koopt kantoor Bellevue

  • Nederland
  • Woningcorporatie Staedion heeft het kantoor Bellevue aan het Koningin Julianaplein in Den Haag aangekocht. Op deze locatie huurt Staedion momenteel al kantoorruimte. Met de aankoop beschikt Staedion straks over 8.500 vierkante meter vloeroppervlak kantoorruimte voor haar eigen organisatie.
  • Koninklijke BAM Groep nv
  • http://www.bam.nl
  • info@bam.nl
  • http://www.bam.nl/pers/persberichten/staedion-koopt-kantoor-bellevue?vnc=YbGIGcxkWq1--R3a3uIKopZ3ioMFmIgVRsowOQB1KTA&vnp=0

De afgelopen maanden is er binnen Staedion hard gewerkt aan het effectiever en efficiënter maken van de organisatie. Door de organisatie anders in te richten en keuzes te maken, is Staedion klaar voor de toekomst. Staedion is financieel gezond en wil, ondanks de financieel hogere eisen die worden gesteld aan woningcorporaties, blijven investeren in onderhoud en stadsvernieuwing. Daarnaast blijft Staedion zich inzetten voor betaalbare woningen.

Centralisering kantoren

Een van de uitgangspunten bij de organisatiewijziging is de centralisering van de huidige kantoren: er wordt terug gegaan van vijf naar twee huisvestinglocaties. Er is gekozen voor een centrale locatie in de stad vanwege de bereikbaarheid voor huurders en de zichtbaarheid. Daarnaast blijft de vestiging met het onderhoudsbedrijf aan de Klopperman gehandhaafd als tweede locatie.

De verkoop vond direct plaats tussen Staedion en de verkopende partij Bellevue CV, bestaande uit ING Real Estate en AM Real Estate Development. Het transport vindt plaats op 1 september.

Over Staedion

Een op de zeven woningen in Den Haag is van Staedion. Als woningcorporatie verhuurt Staedion ruim 36.000 woningen en 4.000 overige objecten zoals winkels, bedrijfsruimten en garages in Den Haag. Staedion investeert niet alleen in huur- en koopwoningen en bedrijfsonroerendgoed, maar ook in duurzaamheid en schone, hele en veilige wijken. Op die manier maken wij een eigen thuis bereikbaar met onze bewoners.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top