woensdag, juli 8, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Stampin’ Up! introduceert digitaal scrappen
Stampin’ Up! introduceert digitaal scrappen

Stampin’ Up! introduceert digitaal scrappen

  • Nederland
  • Hierbij een nieuwsbericht afkomstig van Stampin’ Up!, de producent van hoogwaardig knutselmateriaal. Het bericht gaat over de introductie van software (My Digital Studio) waarmee digitaal en fysiek scrappen wordt gecombineerd.
  • mds_logo_1
  • Stampin' Up!
  • http://www.stampinup.com
  • senne@lindsellmarketing.com
  • http://www.stampinup.com/home/en-NL/home_nl 27 november 2013 Nieuwsbericht Perscontact Profilwerkstatt GmbH Verena Bauer Rheinstrasse 99.3 64295 Darmstadt Tel. +49 6151 59902 28 E-mail v.bauer@profilwerkstatt.de

Stampin’ Up!

 logo

 Nieuwe software verbindt knutselen met de digitale wereld

Stampin‘ Up!, producent van hoogwaardig knutselmateriaal, brengt nieuwe knutselsoftware op de markt: met ‘My Digital Studio’ creëert de Amerikaanse onderneming, die dit jaar haar 25ste verjaardag viert, ook online mogelijkheden voor knutselfans om hun creatieve hobby tot uitdrukking te brengen.

Stampin’ Up! vergroot met de software haar gamma om naast fysieke materialen zoals stempelsets, stansen en accessoires ook digitale componenten aan te bieden. ‘My Digital Studio’ slaat een brug tussen on- en offline projecten. Zo kan men op de computer begonnen projecten uitprinten en verder afmaken met fysieke materialen. De kleuren en vormen zijn, zoals gebruikelijk, geheel op elkaar afgestemd voor een perfect resultaat. Hiermee worden voor knutselfans nieuwe wegen geopend in de creatie van wenskaarten, tafeldecoratie en scrapbooks. ‘‘Klanten hebben nu de mogelijkheid om exclusief Stampin’ Up!-producten vanaf hun eigen pc te gebruiken, en er bestaat zelfs de optie om driedimensionale projecten te maken, zoals zelfgemaakte kalenders of fotoalbums,’’ aldus Damir Basic, Assistant Business Development Manager. Daarnaast kan men de projecten op de bijbehorende website www.mydigitalstudio.net uploaden. De creaties kunnen zo door iedereen bewonderd worden en als inspiratie dienen voor de rest van de almaar groeiende knutselgemeenschap.

‘My Digital Studio’ is eenvoudig in het gebruik, dat ligt verankerd in de filosofie van Stampin’ Up!. ‘‘We wilden dat ook mensen die al wel knutselen maar ons merk nog niet kennen, via de software kennis kunnen maken,’’ zegt Basic. Dan is de overstap naar de andere producten ook snel gemaakt, aangezien kleuren en projecten onderling uit te wisselen zijn. Zelfs beginners vinden snel hun draai.

De creatieve software ‘My Digital Studio’ is vanaf heden verkrijgbaar in de webshop via www.stampinup.nl en kost €17,95. Een volledige probeerversie is gratis en laat de gebruiker dertig dagen wennen.

Bijschrift afbeelding: ‘My Digital Studio’, de nieuwe creatieve software van Stampin’ Up!, is nu ook in Nederland verkrijgbaar.

Over Stampin‘ Up! (www.stampinup.nl)

Stampin’ Up! is een Amerikaanse direct-sales onderneming die al sinds 1988 actief is. Tegenwoordig zijn meer dan 50 000 enthousiaste knutselaars als onafhankelijke Demonstrators (vertegenwoordigers van het merk) actief in de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Oostenrijk en Nederland. Het hoofdkwartier bevindt zich in Riverton, Utah en beslaat 28 000 vierkante meter. De fabriek staat in Kanab, tevens de geboorteplaats van Shelli Gardner, oprichter van Stampin’ Up!. In Europa worden alle activiteiten vanuit Frankfurt geregeld.

Na een jarenlang succesverhaal in de VS worden sinds zes jaar geleden de stempels ook in Europa steeds geliefder. Met een ruime keus aan hoogwaardig materiaal kunnen knutselliefhebbers hun hart ophalen en de prachtigste projecten realiseren: om weg te geven of om gewoon zelf te houden.

Over rene@lindsellmarketing.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top