dinsdag, december 11, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Start vandaag zet consultancy wereld op zijn kop!
Start vandaag zet consultancy wereld op zijn kop!

Start vandaag zet consultancy wereld op zijn kop!

  • Nederland
  • De consultancy wereld wordt opgeschud door Start Vandaag. Daar waar vaak ingezet wordt op het aloude 'uurtje-factuurtje' gaat Start Vandaag voor het creëren van meerwaarde. Geen consultants die, zonder duidelijk is wat ze opleveren, uren schrijven op conto van een bedrijf maar consultants die meerwaarde toevoegen.
  • Consultancy
  • Start Vandaag
  • https://www.start-vandaag.nl
  • info@start-vandaag.nl
  • Contact gegevens: Bob Kosse Start Vandaag Wageningselaan 50 3903 LA Veenendaal E: info@start-vandaag.nl T: 085 30 18 068

Het inhuren van een consultant wordt vaak als duur gezien. Tarieven voor inhuur liggen vaak boven € 125,- per uur zonder dat bekend is wat daarvoor terug komt. Er kleeft een groot risico aan dat de consultant niet waar maakt wat hij of zij belooft. Consultancy waarbij het resultaat centraal staat is nog onbekend terrein.

Bij Start Vandaag pakken ze dat anders aan: “Wij hebben als motto Get The Results You Deserve Today”, legt Maarten Kosse, mede-eigenaar, uit, “en daar leven wij ook naar. Klanten betalen bij ons niet voor de uren maar voor het succes dat wij boeken.” Om dit in goede banen te leiden worden er duidelijke afspraken gemaakt. “Wij gaan voor resultaat. We moeten daarom van te voren duidelijk hebben wat de ondernemer wil en op welke termijn.” Vervolgt compagnon Bob Kosse. “Wij maken heldere afspraken over het gewenste eindresultaat. Hieraan wordt vervolgens de waarde en totaalbedrag gekoppeld.”

Door de unieke aanpak van Start Vandaag betaal je als klant niet voor de aanwezigheidsuren van een consultant maar voor het resultaat dat deze consultant realiseert.  “Beide partijen hebben belang bij het behalen van het eindresultaat”, vervolgt Bob, “door onze aanpak werken wij echt samen met de klant.  De synergie van de samenwerking is daardoor fantastisch.”

Beide compagnons hebben hun sporen verdient in consultancy. Hierbij zagen zij regelmatig gebeuren dat consultants voor lange tijd als externe inhuur aan een organisatie waren verbonden. Er was voor de consultants geen belang om snel resultaat te behalen. Sterker nog, hoe langer een consultant ergens zat, hoe meer uren hij of zij kon schrijven. Hier kregen wij beide een naar gevoel van wat ervoor zorgde dat we met Start Vandaag gestart zijn.

Over Start Vandaag

Start Vandaag levert Exclusive Business Consultancy diensten. Wij geloven er in dat consultancy gaat over het behalen van resultaat en niet om de uren die eraan besteedt worden. Ondanks dat wij pas in mei 2017 zijn begonnen hebben wij samen al meer dan 25 jaar consultancy ervaring. Voor meer informatie over Start Vandaag kijkt u op www.start-vandaag.nl

Over startvandaag

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top