donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Steeds meer interesse voor wintersport in Scandinavië
Steeds meer interesse voor wintersport in Scandinavië

Steeds meer interesse voor wintersport in Scandinavië

  • Europa
  • Steeds meer wintersporters kiezen voor hun wintersportvakantie de skigebieden op in de Scandinavische landen. De drukte in de Alpen, de files ernaartoe en de kans dat er geen sneeuw ligt, zijn de grootste oorzaken waarom de liefhebbers van de wintersport niet 'meer' kiezen voor de Alpen voor de wintersportvakanties. Scandinavië is hiervoor dé perfecte oplossing!
  • logo klein
  • Scandinavian Dreams
  • www.scandinaviandreams.nl
  • marketing@scandinaviandreams.eu
  • Scandinavian Dreams is een klein en persoonlijk reisbureau, gespecialiseerd in de mooiste en populairste Scandinavische skigebieden. Hierdoor kunnen wij u een goed en eerlijk beeld geven van wat u kunt verwachten van een wintersport in Scandinavië.

Steeds meer wintersporters kiezen voor hun wintersportvakantie de skigebieden op in de Scandinavische landen. De drukte in de Alpen, de files ernaartoe en de kans dat er geen sneeuw ligt, zijn de grootste oorzaken waarom de liefhebbers van de wintersport niet ‘meer’ kiezen voor de Alpen voor de wintersportvakanties. Scandinavië is hiervoor dé perfecte oplossing!

Scandinavië onderscheidt zich van andere wintersportgebieden door de unieke winters in de prachtige ongerepte natuur vol met mysterie en avontuur. Rustige en goed geprepareerde skipistes met sneeuwgarantie zorgen voor een wintersportvakantie om nooit meer te vergeten. Daarnaast is er de mogelijkheid om in alle vrijheid te genieten van de natuur, de fascinerende omgeving en de ruimte voor rust en ontspanning. De echte Scandinavische accommodaties zorgen ervoor dat u ook na het skiën heerlijk kan genieten van uw vakantie! Daarnaast is er de schitterende bootreis naar je wintersportvakantie van Kiel in Duitsland naar Oslo. Een prachtige reis en een ontspannen manier van reizen. Het is veelal goedkoper dan vliegen en een leuke toevoeging aan je vakantie.

Een andere unieke ervaring die je hele leven bij zal blijven is de huskysafari. Zoef met een groep husky’s door een dik pak sneeuw met geen mens in de buurt. Een tocht over bevroren meren en besneeuwde bossen. Een onvergetelijke ervaring! Dé manier om de schitterende Noorse natuur echt te voelen en te beleven…

Marc Munneke van Scandinavian Dreams:

Jarenlang zijn wij zelf op skivakantie geweest in de Alpen. Totdat we genoeg hadden van de drukte op de pistes en het gedring bij de liften. Daarna zijn we naar Noorwegen geweest voor onze skivakantie. Dit heeft bij ons de ogen geopend! Geen wachtrijen, rustige en goed geprepareerde skipistes, de beste funparken en ieder jaar sneeuwgarantie! Ongelooflijk genieten! We wilden met meer mensen deze unieke en onvergetelijke ervaring delen en zijn daarom gestart met Scandinavian Dreams. Klein blijven is waar we naar streven. Een goed, persoonlijk en eerlijk advies. Daar doen we het voor! Tenslotte gaat het wel om uw skivakantie!

Scandinavian Dreams is een klein en persoonlijk reisbureau dat gespecialiseerd is in de mooiste Scandinavische skigebieden in Noorwegen en Zweden. Hierdoor kunnen wij u helpen met uw onvergetelijke skivakantie en een eerlijk beeld geven van wat u van Scandinavië kunt verwachten.

Wilt u meer weten over de vele unieke mogelijkheden in Scandinavië voor uw wintersportvakantie? Bel of mail ons naar info@scandinaviandreams.eu en ervaar Scandinavië!

Over scandreams

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top