donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Steeds meer mensen kiezen voor hybride of elektrische auto
Steeds meer mensen kiezen voor hybride of elektrische auto

Steeds meer mensen kiezen voor hybride of elektrische auto

  • Nederland
  • Het heeft een paar jaar geduurd om aan het idee te wennen, maar inmiddels raakt de hybride of elektrische auto steeds meer ingeburgerd.
  • autosloperijen.startpagina.nl
  • autosloperijen.startpagina.nl
  • info@stayhungryinternetmarketing.be

Het heeft een paar jaar geduurd om aan het idee te wennen, maar inmiddels raakt de hybride of elektrische auto steeds meer ingeburgerd. Deze milieuvriendelijke manier van autorijden is de laatste jaren flink gepromoot met fiscale voordelen. Met succes, want steeds meer Nederlanders maken de overstap. Speciaal voor zij die nog twijfelen vertellen we in dit artikel wat een elektrische auto precies inhoudt.

Hybride auto

Een hybride auto beschikt over een verbrandingsmotor en een elektromotor. U kunt met dit type auto zowel op elektriciteit als op fossiele brandstoffen rijden. De elektromotor wordt opgeladen terwijl u op brandstof rijdt.

Elektrische auto

De elektrische auto rijdt 100% elektrisch. Dit type auto rijdt op een batterij en de aandrijving wordt verzorgd door een accupakket en een elektromotor. Dit type auto dient te worden opgeladen, thuis, op de zaak of bij een oplaadpunt op de openbare weg. Op een volledig elektrische auto zit 0% bijtelling.

Plug-in hybride

Een tussenvorm is een plug-in hybride. Dit type auto rijdt net als de hybride auto op zowel een elektromotor als op fossiele brandstoffen. Het verschil met een “gewone” hybride auto is dat deze auto kan worden opgeladen bij een oplaadpunt.

Voordelen van elektrische auto’s

U betaalt geen wegenbelasting en BPM, u bespaart fors op de kosten van brandstofverbruik, de onderhoudskosten voor een hybride of elektrische auto zijn lager dan die van een conventionele auto op fossiele brandstoffen en natuurlijk profiteert u van een lagere bijtelling.

autosloperijen.startpagina.nl

Over Blissmedia

Zoekmachineoptimalisatie bureau BlissMedia is opgericht in 2010. Direct na de start van ons bedrijf enkele jaren geleden, hebben wij ons gespecialiseerd in zoekmachine adverteren (SEA) en zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top