vrijdag, augustus 23, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Maatschappij & Welzijn / Stichting Regalo viert 5-jarig bestaan
Stichting Regalo viert 5-jarig bestaan

Stichting Regalo viert 5-jarig bestaan

  • Nederland
  • Regalo Cadeau is een uniek zorgproject in het centrum van Wyck in Maastricht waar cultureel ondernemerschap gecombineerd wordt met dagbesteding voor mensen met een beperking. De winkel annex atelier bestaat 5 jaar en breidt uit met atelierruimte en een eigen bus voor vervoer van cliënten.
  • Regalo5
  • Stichting Regalo
  • www.regalocadeau.nl
  • mail@regalocadeau.nl

Regalo Cadeau viert feest!!

Stichting Regalo combineert al 5 jaar zorg met cultureel ondernemen en breidt uit met atelier-galerie en eigen busvervoer.

Regalo Cadeau opende op 1 december 2010 de deuren en was een initiatief van o.a. Ans Bovens. Na jaren in de gehandicaptenzorg gewerkt te hebben, kreeg Ans een geweldig idee. Tijdens creatieve dagbesteding voor mensen met een beperking worden er vaak leuke artikelen gemaakt, ideaal als een uniek en persoonlijk geschenk. Zodoende leek het haar een goed plan om dagbesteding met een winkel te combineren waar de zelfgemaakte artikelen te koop kunnen worden aangeboden.

De formule heeft zich in de afgelopen vijf jaar succesvol bewezen. Ans Bovens en compagnon van het eerste uur Netie Croes hebben iets bijzonders voor elkaar gekregen. Regalo Cadeau is een uniek zorgproject in de binnenstad van Maastricht, waar in een gezellig ingerichte winkel en atelier elke dag een tiental cliënten aan het werk zijn. Met het oog op de toekomst is de winkel nu uitgebreid met een fraaie atelier- en expositieruimte in het aanpalende pand. Ook beschikt de stichting over een eigen bus waarmee ze de cliënten ophaalt en ook weer thuisbrengt. De bus wordt gereden door vrijwilligers en ouders.

Driedubbel reden tot feest dus bij Regalo Cadeau! Het vijfjarig bestaan, uitbreiding met een nieuwe atelier- en expositieruimte en een eigen bus! Dat wordt uiteraard gevierd op koopzondag 6december met voor elke bezoeker een kleine traktatie !

 

Over Gina

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top