dinsdag, augustus 11, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / België / Stichting tegen Kanker: Ook tegen kanker kunnen we succes boeken!
Stichting tegen Kanker: Ook tegen kanker kunnen we succes boeken!

Stichting tegen Kanker: Ook tegen kanker kunnen we succes boeken!

  • Belgie
  • Dr. Nele Van den Cruyce PhD, Knowledge Manager Stichting tegen Kanker Voor het eerst in de Belgische medische geschiedenis staat kanker op kop in het lijstje met doodsoorzaken onder mannen. Bij vrouwen heeft kanker deze bedenkelijke eer nog niet verworven, maar ook daar tonen Europese cijfers aan dat de strijd om de eerste plaats nog volop aan de gang is.
  • Stichting tegen Kanker
  • http://www.kanker.be
  • info@stichtingtegenkanker.be
  • http://www.kanker.be/persberichten

Belangrijk hierbij is op te merken dat kanker in eerste instantie plaats wint in de rangschikking omwille van het grote succes dat geboekt wordt op het vlak van andere ziekten. Zo namen overlijdens door hart- en vaatziekten met 30% af in de laatste 10 jaar. Een pluim op de hoed van de Cardiologische Liga(‘s)! Dit wil helemaal niet zeggen dat we geen successen boeken binnen de oncologische problematiek. Integendeel.

Stichting tegen Kanker wil de politieke wereld bewust maken van de grote verantwoordelijkheid die ze draagt in het mogelijk maken van successen binnen de oncologische context.Zeker binnen de huidige politiek van besparingen moet de nodige waakzaamheid aan de dag gelegd worden. Precies daarom zendt Stichting tegen Kanker deze week haar memorandum uit. Hierin wordt ingegaan op 5 cruciale punten die noodzakelijk zijn in de strijd tegen kanker en waarop absoluut niet bespaard mag worden.

- See more at: http://www.kanker.be/persberichten#sthash.jEyrfqo9.dpuf

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top