woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Stichting Trizet helpt woningeigenaren de woning veiliger en comfotabeler te maken: voor nu en voor later
Stichting Trizet helpt woningeigenaren de woning veiliger en comfotabeler te maken: voor nu en voor later

Stichting Trizet helpt woningeigenaren de woning veiliger en comfotabeler te maken: voor nu en voor later

  • Nederland
  • Stichting Trizet is onlangs opgericht en heeft tot doel om woningeigenaren te helpen de eigen woning veiliger en comfortabeler te maken. Voor nu, maar zeker ook voor later.
  • Stichtng Trizet
  • http://www.trizet.nl
  • info@trizet.nl
  • Stichting Trizet is onlangs opgericht en heeft tot doel om woningeigenaren te helpen de eigen woning veiliger en comfortabeler te maken. Voor nu, maar zeker ook voor later.

De stichting richt zich voornamelijk op de groep woningeigenaren die enerzijds nu meer comfort en veiligheid zoeken, maar ook al met een schuin oog kijken naar de toekomst; als zij ouder en mogelijk minder mobiel zijn.

Omdat de overheid, zorgaanbieders en verzekeraars steeds meer eigen verantwoordelijkheid van mensen verwachten om langer zelfstandig thuis te wonen ziet Stichting Trizet daar een rol voor haar weggelegd. Robert Laan, bestuurder van de stichting, zeg hierover: ”de overheid verwacht dat mensen al op jonge leeftijd nadenken over de inrichting van de eigen woning. Actie ondernemen op het moment dat het zover is, wordt geaccepteerd, maar dan wel op eigen kosten.”

Stichting Trizet adviseert haar klanten daarom over alle mogelijkheden om de eigen woning aan te passen. Voor nu, voor meer gemak en veiligheid, en voor later als het iets minder makkelijk gaat. Zij maakt daarbij gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebieden van huisautomatisering (‘Domotica’), beveiliging en prefab bouwen. Zij streeft ernaar om haar klanten oplossingen aan te bieden die binnen 1 dag te installeren zijn zodat de overlast beperkt blijft. Te denken valt daarbij aan het plaatsen van deurspionnen, video/intercomsystemen, beveiligingssystemen, trapliften, draadloze verlichting en draadloze gordijnbesturing.

Robert Laan: “Als woningeigenaren een beperkt budget hebben of zelf technisch onderlegd zijn bieden wij daarnaast de mogelijk aan onze klanten om zelf mee te doen. Dit past in onze visie dat wij een oplossing willen leveren die past bij de behoefte van onze klant; ook als het budget beperkt is. Als een lampje bij de Action een oplossing biedt voor een probleem zullen wij het niet nalaten om dat ook te adviseren.”

Om te komen tot een persoonlijk advies heeft Stichting Trizet een eigen vragenlijst ontwikkeld. In het intakegesprek wordt deze vragenlijst doorgelopen en wordt de behoefte van de klant bepaald. De klant krijgt achteraf een persoonlijke rapportage van het gesprek. Indien gewenst stelt Stichting Trizet een offerte op voor levering en installatie van de gewenste producten en pakketten.

Stichting Trizet richt zich in beginsel direct op de consument. Zij wil zich onderscheiden door deze groep betaalbare en concurrerende oplossingen te bieden waarbij de inzet van de smartphone en/of tablet een grote rol speelt. Robert Laan hierover: “De toekomst zal zijn dat de thuiszorg, artsen en ziekenhuizen richting haar klanten steeds meer gebruik gaan maken van technische hulpmiddelen. Juist door al vroeg te starten met de inzet van dergelijke hulpmiddelen in de eigen woonomgeving is in een later stadium de infrastructuur aanwezig en de stap klein als er zorg geboden moet gaan worden. Wil je de toenemende druk op mantelzorger(s) verminderen dan is de inzet van techniek essentieel om zorg op afstand mogelijk te maken”

Voor meer informatie over Stichting Trizet en haar activiteiten: www.trizet.nl.

Over Stichting Trizet

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top