zondag, december 9, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Stijlvol wonen in de nieuwe huurappartementen van De Rokade
Stijlvol wonen in de nieuwe huurappartementen van De Rokade

Stijlvol wonen in de nieuwe huurappartementen van De Rokade

  • Nederland
  • Landheeren Makelaardij start vanaf mei 2017 met de verhuur van 39 nieuwe, luxe huurappartementen. Deze appartementen zijn gevestigd in het nieuwbouwproject De Rokade in Apeldoorn. Geïnteresseerd? Landheeren Makelaardij voorziet u graag van meer informatie.
  • Rokade
  • Landheeren Makelaardij
  • www.landheeren.nl
  • landheerenmakelaardij@gmail.com

Nieuwbouwproject De Rokade in Apeldoorn is met ingang van 2017 de verhuur van 39 nieuwe huurappartementen gestart. Het luxe appartementencomplex aan de Loolaan wordt naar verwachting opgeleverd in mei 2017. De groene omgeving in combinatie met de karaktervolle architectuurstijl van de appartementen maakt dit nieuwbouwproject uniek. Luxe en comfort vindt u in de nieuwe huurappartementen van De Rokade.

Verhuurder Ingrid Wijngaards van Landheeren Makelaardij laat zich positief uit over nieuwbouwproject De Rokade: “Wij verwachten dat De Rokade een populair woongebouw zal worden onder senioren. De doelgroep die relatief graag huurt.  De klassieke uitstraling, de centrale ligging en de moderne afwerking van de appartementen zorgt voor optimaal woongenot”.

De appartementen
Het aanbod van appartementen in dit nieuwbouwproject is divers. De Rokade biedt in totaal twaalf verschillende woningtypen. De appartementen zijn hoog afgewerkt en variëren in grootte van 87m² tot 116m². De ruime woonkamer is voorzien van een moderne keuken met luxe inbouwapparatuur zoals een koelvriescombinatie, combimagnetron, vaatwasser en een inductiekookplaat. De appartementen beschikken over twee slaapkamers, een stijlvolle badkamer met inloopdouche en bergingsruimte. Daarnaast is elke woning voorzien van een buitenruimte met uitzicht op de groenrijke omgeving.

De omgeving
De klassieke architectuur van het gebouw sluit uitstekend aan bij de omgeving. “De Loolaan is van oudsher letterlijk de verbinding tussen de Koninklijke familie en de stad Apeldoorn. De gemeente Apeldoorn is dan ook erg blij met een ontwikkeling als De Rokade, een gebouw dat daar erg goed past”, aldus Nathan Stukker, wethouder Ruimtelijke Ordening en Wonen.

Meer weten?
Bent u geïnteresseerd in een van deze huurappartementen? Landheeren Makelaardij voorziet u graag van meer informatie. “Doormiddel van onze persoonlijke benadering en focus op woonbeleving vinden we samen het huurappartement dat het best bij u past”. Aanvullende informatie vindt u op  http://www.landheeren.nl/de-rokade-huurappartementen/. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met verhuurder Ingrid Wijngaards (06-53252378) of Gonda van Raaij (06-38602208).

Over ContentQueen1

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top