donderdag, oktober 29, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Stimuleer een gezonde werkvloer
Stimuleer een gezonde werkvloer

Stimuleer een gezonde werkvloer

  • Nederland
  • Vital Existence geeft in de maand december kennismakingslezingen aan bedrijven over hoe hormonen invloed hebben op stress, overgewicht, het verouderingsproces etc.
  • healthy-office-tips
  • Vital Existence
  • www.vitalexistence.nl
  • info@vitalexistence.nl

Vital Existence geeft een gratis kennismakingslezing aan bedrijven over hoe men een gezonde levensstijl kan opbouwen door middel van  voeding en training.

Tijdens de lezing behandelen wij onder andere: de invloed en werking van diverse hormonen in ons lichaam.  Maar ook het controleren en het natuurlijk uitbalanceren van hormonen  door middel van voeding, training en supplementen.

Hebben werknemers last van overgewicht of stress ? Dan is de kans groot dat er sprake is van een hormonale disbalans; een tekort aan bepaalde voedingsstoffen, vitaminen of mineralen.

In onze drukke maatschappij hebben mensen de neiging om zichzelf voorbij te lopen, gezond eten en sporten doen ze later wel, maar dit werkt juist averechts.

De lezingen dienen om werknemers te informeren en te stimuleren om gezond (er) te leven.  Een goede gezondheid is namelijk de fundatie van waaruit een organisatie (meer) successen kan boeken.

De seminar duurt maximaal 45 minuten en wordt op lokatie gegeven.
Deelname aan de  kennismakingslezing is gratis!

Heeft u interesse om gezondheidslezingen te geven aan uw werknemers? Neem dan contact op met Vital Existence:
info@vitalexistence.nl
06 84 706 422

Over vitalexistence

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top