maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Stoereplanken.nl mag kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist voeren
Stoereplanken.nl mag kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist voeren

Stoereplanken.nl mag kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist voeren

  • Nederland
  • Stoereplanken.nl mag sinds kort het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist voeren. Het logo wordt alleen toegekend aan bedrijven die garant staan voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Een goed advies is immers goud waard!
  • stoereplankenLOGOen5STERlogo
  • Stoereplanken.nl
  • http://www.stoereplanken.nl
  • betty@stoereplanken.nl
  • Persbericht kwaliteitslogo 5 sterren specialist

Stoereplanken.nl mag sinds kort het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist voeren. Het logo wordt alleen toegekend aan bedrijven die garant staan voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Een goed advies is immers goud waard!

De hedendaagse consument wordt steeds kritischer. Er zijn steeds meer aanbieders, waardoor men vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Dankzij het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist wordt het voor de consument een stuk makkelijker gemaakt. Het logo mag enkel gevoerd worden door bedrijven die vakmanschap, kwaliteit, service, garantie en het geven van een goed advies hoog in het vaandel hebben. Stuk voor stuk zaken die Stoereplanken.nl als vanzelfsprekend beschouwt!

De vakmannen in ons bedrijf -gevestigd in Kootwijkerbroek- zijn met grote enthousiasme actief in het vervaardigen van steigerhouten meubels. In onze webshop (www.stoereplanken.nl) ziet u een ruime keus steigerhouten meubels. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk.

Stoereplanken.nl is erg trots op dit kwaliteitslogo. Henry Kooy: we zijn al bezig met het FSC-logo, al onze meubels worden van duurzaam hout gemaakt en we krijgen veel waardering dat we steigerhout gebruiken voor onze meubels. Omdat wij zodoende meehelpen aan het recyclen van materialen die anders wellicht vernietigd of verbrand zouden worden en nu mooie producten opleveren. Dat is toch fantastisch. Arjan van Middendorp: En nu ook nog een echt kwaliteitslogo voor onze steigerhouten meubels, dat maakt het direct zichtbaar voor de klant. Wanneer je via een webshop koopt, moet je toch vertrouwen hebben dat het allemaal maar goed is. Op deze manier laten we toch zien dat we ergens voor staan.

WonenWonen.nl

Het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist wordt toegekend door WonenWonen.nl, dat in de afgelopen 10 jaar is uitgegroeid tot een van de grootste woonportalen van Nederland. Op de website vindt u veel informatie over alles wat met wonen te maken heeft. Denk hierbij aan de inrichting van het huis, het aanleggen en onderhouden van de tuin, maar ook zaken als (ver)bouwen, schilderwerken en beveiliging komen aan bod. WonenWonen.nl heeft per branche een overzicht gemaakt van de allerbeste vakspecialisten van Nederland. Enkel de door WonenWonen.nl geselecteerde bedrijven mogen het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist voeren. Stoereplanken.nl is er erg trots op zich in dit selecte gezelschap te bevinden.

Contactgegevens:

Stoereplanken.nl
0683600797 / 0648510004 / info@stoereplanken.nl

Over Steigerhouten Meubels

Handgemaakt door Stoereplanken.nl De meubelen en accessoires van Stoereplanken.nl zijn afkomstig uit onze eigen werkplaats. We combineren liefde voor een landelijke woonstijl met puur vakmanschap. Dat levert meubels op met een aantal unieke kenmerken: Met de hand én op maat gemaakt Het mooie is: omdat wij alles vervaardigen in onze werkplaats in Nederland, zijn we heel flexibel. Welke wens u ook hebt, wat u ook op maat wilt laten maken, Stoereplanken.nl realiseert het. Handmade. En op en top eerlijk product. Het resultaat van vakmanschap. Daar gaat u lang plezier van krijgen. De hoogste kwaliteit Het zijn geen machines die onze producten samenstellen, maar vakmensen. Zij letten op de details, dragen zorg voor een solide constructie en werken elk meubel en accessoire handmatig af. Die aandacht voor kwaliteit ziet u terug in onze producten. Van hoogwaardige materialen De meubels van Stoereplanken.nl zijn vervaardigd van een zware kwaliteit steigerhout. Extra dik steigerhout. We kiezen bewust voor nieuw hout, zodat uw meubels straks doorleefd en vergrijsd ogen, maar óók strak en comfortabel zijn. Sterk en duurzaam Onze meubels zijn – dankzij hun zware materialen en solide constructie – berekend op jarenlang intensief gebruik. Ook in bij gebruik in een buitenomgeving zal de levensduur u verrassen. Een goede investering dus in woon- en buitenplezier!

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top