zondag, juli 3, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Straluma lanceert nieuwe website
Straluma lanceert nieuwe website

Straluma lanceert nieuwe website

  • Nederland
  • Straluma, Nederlands grootste verlichtingszaak, lanceerde 9 maart 2015 haar nieuwe website: www.straluma.nl. Door de toename aan online winkelend publiek werd het tijd om de website niet alleen een nieuw jasje te geven maar ook voor mobiel en tablet te optimaliseren.
  • Straluma
  • www.straluma.nl
  • j.nouhet@straluma.nl

De nieuwe website is een totale make-over ondergegaan voor een frisse look maar vooral om de bezoeker beter van dienst te kunnen zijn. Door de website responsive te maken kunnen we er voor zorgen dat mobiele en tablet bezoekers makkelijk kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Hiernaast hebben we nog een aantal belangrijke elementen aan de website toegevoegd:

  1. Het is vanaf nu ook mogelijk om lichtbronnen (de lampjes) bij te bestellen bij een lamp. Wij geven iedereen advies welk lampje het meest geschikt is maar ook de keuze uit alle mogelijke lichtbronnen voor de desbetreffende lamp.
  2. Alle klanten kunnen na hun aankoop een beoordeling achterlaten zodat andere bezoekers kunnen zien wat klanten over ons zeggen. Dit wordt gedaan via het onafhankelijke reviewsysteem eKomi.
  3. We zijn gaan bloggen! We hebben erg veel kennis in huis en dat willen we graag delen met iedereen. Niet alleen kennis maar ook inspiratiemateriaal of handige tips.

Wanneer u nog vragen en of opmerkingen heeft over de nieuwe website kunt u deze stellen aan: j.nouhet@straluma.nl

Over straluma91

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top