dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Straluma Meubelen en Verlichting lanceert webshop
Straluma Meubelen en Verlichting lanceert webshop

Straluma Meubelen en Verlichting lanceert webshop

  • Nederland
  • Straluma Meubelen en Verlichting in Barendrecht heeft een compleet nieuwe website en webshop gelanceerd en een groot gedeelte van de enorme collectie verlichting is nu ook online te bestellen via www.straluma.nl.
  • Logo1
  • Straluma Meubelen en Verlichting
  • www.straluma.nl
  • contact@straluma.nl
  • Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Mevr. Y. Kemp Telefoonnummer: 010 - 292 10 26 E-mail: y.kemp@straluma.nl website: www.straluma.nl

Straluma meubelen en verlichting heeft een compleet nieuwe website en webshop gelanceerd: www.straluma.nl.

Sinds het ontstaan van het familiebedrijf in1940 is Straluma enorm gegroeid. De grootste verlichtingszaak van Nederland heeft al een showroom van 7500m2 in Barendrecht, naast Rotterdam. Een groot gedeelte van de collectie verlichting is vanaf nu ook online te bewonderen en te bestellen via de webshop: www.straluma.nl.

Straluma wil graag maximale service  verlenen en hoopt met de vernieuwde website en webshop haar klanten, zowel binnen als buiten de regio, nog beter van dienst te kunnen zijn. Naast bestellen via de webshop kunnen bezoekers ook een aanvraag doen voor een vrijblijvend lichtadviesgesprek of contact opnemen voor andere vragen over verlichting.

Naast verlichting heeft Straluma ook een uitzonderlijk en exclusief assortiment klassieke meubelen, maar er is bewust gekozen om deze op dit moment nog niet aan te bieden via de webshop.

Over Straluma

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top