zondag, oktober 2, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / STROOMSTORINGEN IN NEDERLAND
STROOMSTORINGEN  IN NEDERLAND

STROOMSTORINGEN IN NEDERLAND

  • Nederland
  • Hadden de stroomstoringen in Amsterdam, Schiphol, Hilversum en nu weer Rotterdam voorkomen kunnen worden? Nee. Had het sneller en efficiënter verholpen kunnen worden? Jazeker zeggen de ontwikkelaars uit Eindhoven. Zij hebben de oplossing.
  • X-Surveillance
  • www.x-surveillance.com
  • info@x-surveillance.com

STROOMSTORING

Recentelijk is in de nieuws gekomen de stroomstoringen in Amsterdam, Schiphol en nu weer in Rotterdam. Paniek alom. Het nieuws werd breed uitgemeten op Radio, TV en Kranten.

Vragen vliegen in het rond. Waar ligt het probleem, hoe kan het gebeuren, wat was de oorzaak, hoe kunnen we dit zo snel mogelijk oplossen, enzovoort. Het onderzoeken en voorkomen zal enige tijd in beslag nemen. Het verhelpen kan sneller en beter.

De startup X-Surveillance uit Eindhoven heeft de oplossing zo paraat. Met het NVR Communicatie Systeem. De X-Surveillance NVR onderscheidt zich op een unieke wijze door het bieden van een totaalpakket als; zien, horen, communiceren, lokaliseren en coördineren zonder het gebruik van de bestaande (en helaas falende) verbindingen, elektriciteitsnetten en vaste infrastructuur.

Had het de stroomstoringen in Amsterdam, Schiphol, Hilversum en nu weer Rotterdam kunnen voorkomen. Nee. Had het sneller en efficiënter verholpen kunnen worden? Jazeker zeggen de ontwikkelaars uit Eindhoven.

Teams die zijn uitgerust met de X-Surveillance NVR, blijven altijd verbonden en kunnen kritieke informatie snel en accuraat delen. Het stelt coördinatoren in staat om betere beslissingen te nemen door hen sneller van meer details te voorzien. Volg de posities en bewegingen van iedereen met geïntegreerde GPS locatiedeling, tweeweg communicatie, full-HD en nachtvisie beelden, beeld en geluid opnames en alles real-time. Dit door een combinatie van speciaal ontworpen body camera’s, management software, en ad-hoc command- en control units voor professioneel gebruik. Het NVR systeem kan geheel zelfstandig functioneren. De NVR is ontworpen om levens te redden.” aldus Marco Meyers van X-Surveillance.

Volgens de rijksoverheid en NCTV zijn de burgemeesters in gemeenten verantwoordelijk in gevallen van crisisbeheersing, hoe zal dit straks gaan verlopen na de gemeenteraadsverkiezingen wanneer wekelijks en vaker een stroomuitval plaatsvindt.

Ook in de crisisbeheersing heeft de burgemeester belangrijke taken. Zo gaat hij over de inzet van hulpverleningsdiensten tijdens branden, ongevallen en rampen. Vooral tijdens een crisis moet een burgemeester voortdurend schakelen tussen verschillende rollen. Op het ene moment is hij als crisismanager in het beleidsteam de crisis aan het bestrijden, op een ander moment is hij burgervader voor de slachtoffers en op weer een ander moment staat hij als boegbeeld van de gemeenschap de pers te woord en legt hij na de crisis als bestuurder verantwoording af.

 Vooral tijdens incident,- nood-, calamiteiten- en crisissituaties zoals stroomuitval is goede, real-time en accurate communicatie vereist. Des te sneller meer kennis, gegevens en informatie kan worden verzameld, des te sneller en veiliger een situatie kan worden beoordeeld,  beheerd en verholpen, met name door de combinatie van zien, horen, communiceren, lokaliseren en coördineren in één zeggen de techneuten van X-Surveillance uit Eindhoven.

 

Over xsystems

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top