zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Studentenbedrijf geeft kinderen betere toekomst
Studentenbedrijf geeft kinderen betere toekomst

Studentenbedrijf geeft kinderen betere toekomst

SITTARD – YoungTastics, een jonge en innovatieve studentenonderneming, is opgericht door negen studenten van de Hogeschool Zuyd in Sittard voor de duur van één jaar. In samenwerking met Jong Ondernemen hebben de studenten het afgelopen jaar kunnen proeven aan het ondernemerschap.

Verantwoord ondernemen
De studenten hebben een biologisch afbreekbaar bloempotje bedacht, de Gift It. Dit bloempotje, vervaardigd van aardappelzetmeel, is gevuld met potgrond en zaden zoals basilicum en peterselie. Met de verkoop van dit product heeft YoungTastics meegeholpen aan een betere leefwereld.

Succesvolle onderneming
Onlangs is YoungTastics gestopt en doneert zij haar gehele winst van maar liefst € 3200,- aan het goede doel Kayagape, een onderdeel van de Raven for Kids Foundation. Een fantastische prestatie!

Kansarme kinderen
De Raven for Kids Foundation ondersteunt kansarme kinderen in de vorm van eten, onderwijs en medische zorg zodat ook deze kinderen een kans hebben op een betere toekomst. Wilt u meer weten over wat Raven for Kids doet? Kijk dan op www.ravenforkids.com.

Over Head Editor

Head Editor of PressCenter.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top