dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Study Hacking voor het eerst in Noord-Nederland
Study Hacking voor het eerst in Noord-Nederland

Study Hacking voor het eerst in Noord-Nederland

  • Nederland
  • Voor het eerst wordt er op zaterdag 16 mei een workshop Study Hacking in Noord-Nederland georganiseerd i.s.m. Educatiecentrum Zuidlaren.
  • Educatiecentrum Zuidlaren
  • www.educatiecentrumzuidlaren.nl
  • info@educatiecentrumzuidlaren.nl
  • Zuidlaren –

Studcy Hacking is een techniek die kan helpen bij het optimaliseren van studieresultaten.

Tijdens de training wordt een eigen leerstijl ontdekt, krijgen deelnemers inzicht in hoe het brein leert en hoe de concentratiespanne het best benut kan worden. Er worden een aantal technieken geleerd die helpen om in een korte tijd enorm veel kennis en begrip op te doen uit de te bestuderen stof. Of  het nu gaat om het leren, studeren of verslagen schrijven, deze training biedt alle tools om een ijzersterke focus te ontwikkelen. Door de persoonlijke aanpak en toegespitste manier van werken is deze training ook uitstekend geschikt voor mensen met ADD, ADHD, HSP, dyslexie, ASS, faalangst en examenvrees. De cursus is geschikt voor scholieren (vanaf groep 8) en studenten, maar ook voor volwassenen die leren en studeren op een nieuwe, betere manier willen aanpakken.

Voor meer informatie: www.educatiecentrumzuidlaren.nl

Over Educasa

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top