zondag, december 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Stuntgoeroe Willem de Beukelaer regisseert eerste film
Stuntgoeroe Willem de Beukelaer regisseert eerste film

Stuntgoeroe Willem de Beukelaer regisseert eerste film

  • Nederland
  • Willem de Beukelaer, bekend als stuntcoördinator en second unit regisseur van talloze, Nederlandse topfilms als Borgman, New Kids Nitro, de Heineken ontvoering en Zwartboek, gaat zijn debuut maken als regisseur.
  • Amazing Film Company
  • http://www.amazingfilmcompany.com
  • info@kroost-film.nl

 De Beukelaer gaat het script verfilmen van de korte film Kroost, die gaat over een uit de hand gelopen ruzie tussen twee jonge kinderen. Onder andere acteurs Daan Schuurmans (Bernhard, Schavuit van Oranje) en het jonge talent Maylin van Putten (Moordvrouw) zullen hun opwachting maken in deze debuutfilm.

Het is voor De Beukelaer altijd al een droom geweest zelf aan het roer te staan van zijn eigen film en wanneer hij producent Ariel Castillo ontmoet op een filmset in 2010 ontstaat het plan voor een samenwerking. Scenariste Eva Aben voegt zich bij het tweetal waarna er al snel een visueel script ligt vol met actie, die ook nog eens het thema van huiselijk geweld weet aan te kaarten. Volgens de Beukelaer is dit doorslaggevend geweest bij zijn beslissing juist voor dit project te kiezen als eerste film.

Tal van Nederlandse filmprofessionals hebben toegezegd belangeloos mee te willen werken aan Kroost. Het project wordt middels een crowdfunding campagne op www.cinecrowd.nl gefinancierd. De opnames staan gepland in augustus 2013 met als inzet een première tijdens het International Film Festival Rotterdam 2014.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top