zaterdag, juli 11, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / STYLIGHT zet voet aan wal in twee nieuwe landen: “Welkom aan boord België en Noorwegen“
STYLIGHT zet voet aan wal in twee nieuwe landen: “Welkom aan boord België en Noorwegen“

STYLIGHT zet voet aan wal in twee nieuwe landen: “Welkom aan boord België en Noorwegen“

  • Belgie
  • STYLIGHT stuurt haar wereldwijde expansie weer naar een hoger niveau. Met België en Noorwegen zet de wereldwijde speler haar zinnen op twee belangrijke nieuwe markten binnen de e-commerce industrie.
  • STYLIGHT
  • www.stylight.be
  • emily.ekong@stylight.com
  • Brussel, 12 mei 2015 - Het in München-gevestigde e-commerce bedrijf STYLIGHT stuurt haar wereldwijde expansie weer naar een hoger niveau. Met België en Noorwegen zet de wereldwijde speler haar zinnen op twee belangrijke nieuwe markten binnen de e-commerce industrie.

Op 12 mei 2015 breidt STYLIGHT zich uit in de Europese markt en zal vanaf dan beschikbaar zijn in 14 landen wereldwijd. Na het openen van twee kantoren in Londen en New York in de afgelopen 8 maanden, is de mode speler klaar voor de volgende stap: de lancering van nieuwe sites in twee Europese landen waar e-commerce exponentieel is gegroeid. “Het openen van twee nieuwe landen is een logische stap in onze uitbreidingsstrategie,“ zegt Benjamin Guenther, CEO en medeoprichter van STYLIGHT “met de opening van België en Noorwegen leggen we nogmaals de nadruk op ons idee van ‘globale inspiratie en lokale handel´.”

STYLIGHT maakt logische keuze

Sinds de start in 2008, richt het Duitse e-commerce bedrijf zich tot de ‘Millennial Women’ over de hele wereld. En zoals recent onderzoek aan toont is de nieuwste uitbreiding van STYLIGHT niet zonder goede reden: in 2014 kocht 49 procent van de Belgen fashion items online en in Noorwegen was dit 40 procent.Beide nieuwe markten hebben vertegenwoordigers die de lokale markten verkennen en ontwikkelen met focus op marketing strategieën van eigen bodem en de verwerving van nieuwe merken en partners. STYLIGHT.be bijt de spits af met winkels zoals Sarenza en SuperTrash terwijl STYLIGHT.no begint met onder andere Stylepit en Ellos. In totaal zullen er vanaf het begin 75.000 en 60.000 nieuwe producten beschikbaar zijn via STYLIGHT België en Noorwegen respectievelijk.

Met sterke infrastructuur en logistiek, is de lancering in België en Noorwegen een logische en natuurlijke volgende stap voor STYLIGHT. Producten op de sites zullen nationaal en rechtstreeks vanaf de aangesloten winkels worden verscheept. STYLIGHT richt zich op verschillende doelgroepen door het hebben van de beste merken in de respectieve landen. Zoals STYLIGHT´s Benjamin Gunther zegt: “Welkom België en Noorwegen in‘s werelds snelst groeiende online garderobe.”

Over STYLIGHT

STYLIGHT is de beste plek om geweldige fashion te ontekken en bij ´s werelds beste online shops te shoppen. Wanneer dan ook. Waar dan ook. Meer dan 6 miljoen mensen wereldwijd gebruiken de verschillende platformen van STYLIGHT. Ze gebruiken of de website voor hun dagelijkse dosis fashion, of de app voor iOS en Android om nieuwe fashion te ontdekken en kopen. STYLIGHT´s redacteuren en gebruikers cureren de hotste trends van de beste fashion winkels. Gebruikers kunnen alles kopen wat ze op STYLIGHT vinden van de verschillende uitgelichte winkels. STYLIGHT werd in 2008 opgericht door Anselm Bauer, Benjamin Günther, Max-Josef Meier and Sebastian Schuon en heeft haar hoofdkantoor in München, Duitsland. STYLIGHT is momenteel beschikbaar in veertien landen: Nederland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, Zweden, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, Australie, Brazilie, Verenigde Staten, België en Noorwegen. STYLIGHT wordt gefinancierd door Holtzbrinck Ventures, Tengelmann Ventures en ProSieben- Sat.1’s SevenVentures. Voor meer informatie: www.stylight.be

Over Emily Ekong

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top