donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Succesvol ondernemen in crisistijd? Business Summit vertelt ondernemers hoe
Succesvol ondernemen in crisistijd? Business Summit vertelt ondernemers hoe

Succesvol ondernemen in crisistijd? Business Summit vertelt ondernemers hoe

  • Nederland
  • De eerste stap naar een succesvolle ondernemerstoekomst start op 8 en 9 februari 2014 in het Hilton in Rotterdam. Tijdens het 2-daagse exclusieve evenement Business Summit zullen verschillende bekende sprekers (o.a. Annemarie van Gaal, René Savelberg en Pa Joof) ondernemers en bedrijven inspireren, innoveren en trainen naar een perfecte landing in de huidige crisistijd.
  • Business Summit
  • http://www.businesssummit.nl
  • info@inspired-training.net

Het evenement leert ondernemers om de weerstand te laten varen, zodat er van binnen en van buiten naar gekeken kan worden. Met hulp van de aanwezige crème de la crème uit het bedrijfsleven kan er nieuw, fris leven in hun onderneming geblazen worden. Geen negativiteit, maar met open ogen en geest naar nieuwe mogelijkheden zoeken om jezelf en je onderneming te versterken.

Een succesvol bedrijf is niets meer dan een reeks van goede beslissingen 

Verschillende boegbeelden uit het bedrijfsleven zullen aanwezig zijn op de Business Summit. Zoals Annemarie van Gaal (zakenvrouw, FD-columnist en werkt mee aan televisieprogramma’s zoals Dubbeltje op z’n kant), René Savelberg (voormalig CEO van McDonalds en oprichter/ondernemer van verschillende bedrijven in binnen- en buitenland) en Pa Joof (vastgoedinvesteerder en coach).

Deze sprekers verrijken kleine en middelgrote bedrijven met tips, trucs en tools om ‘out-of-the-box’ te denken en nieuwe paden te bewandelen. Iedereen die aanwezig is, zal nieuwe motivatie en energie vinden door onze doordachte technieken en strategieën en leren waarom zij met innovatie, wendbaarheid en een open mind zichzelf moeten en kunnen onderscheiden van de massa.

Complete ervaring: praten, vragen, deelnemen en luisteren 

Het evenement biedt een complete leerervaring, waarbij de mix van lezingen en keynote speeches de deelnemers gaat klaarstomen om hun dromen werkelijkheid te maken. Iedereen krijgt zelfs persoonlijke adviezen van experts die zij direct in de praktijk kunnen brengen. Het gaat op de Business Summit dus niet alleen om luisteren naar de inspirerende bekende ondernemers, maar ook over zelf mee praten, vragen en actief deelnemen. Hierdoor leren de deelnemers de vruchten te plukken van andermans succes. De opgedane kennis kunnen zij meenemen in hun eigen onderneming, zodat de kansen optimaal benut worden en het succes blijvend is.

Ondernemers kunnen zich aanmelden via http://www.businesssummit.nl.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top