maandag, november 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Succesvol ondernemen in crisistijd
Succesvol ondernemen in crisistijd

Succesvol ondernemen in crisistijd

  • Nederland
  • De eerste stap naar een succesvolle ondernemerstoekomst start op 8 en 9 februari 2014 in het Hilton in Rotterdam. Tijdens het 2-daagse exclusieve evenement Business Summit zullen verschillende bekende sprekers (o.a. Annemarie van Gaal, René Savelberg en Pa Joof) ondernemers en bedrijven inspireren, innoveren en trainen naar een perfecte landing in de huidige crisistijd.
  • Business Summit_A
  • Inspired Training B.V.
  • www.businesssummit.nl
  • delano@inspired-training.net
  • Noot voor de redactie voor meer informatie kunt u contact opnemen met : Inspired Training (Organisator Event) Managing Director: Henk Sariman 010-767 04 96 - henk@inspired-training.net

Het evenement leert ondernemers om de weerstand te laten varen, zodat er van binnen en van buiten naar gekeken kan worden. Met hulp van de aanwezige crème de la crème uit het bedrijfsleven kan er nieuw, fris leven in hun onderneming geblazen worden. Geen negativiteit, maar met open ogen en geest naar nieuwe mogelijkheden zoeken om jezelf en je onderneming te versterken.

Een succesvol bedrijf is niets meer dan een reeks van goede beslissingen

Verschillende boegbeelden uit het bedrijfsleven zullen aanwezig zijn op de Business Summit. Zoals Annemarie van Gaal (zakenvrouw, FD-columnist en werkt mee aan televisieprogramma’s zoals Dubbeltje op z’n kant), René Savelberg (voormalig CEO van McDonalds en oprichter/ondernemer van verschillende bedrijven in binnen- en buitenland) en Pa Joof (vastgoedinvesteerder en coach).

Deze sprekers verrijken kleine en middelgrote bedrijven met tips, trucs en tools om ‘out-of-the-box’ te denken en nieuwe paden te bewandelen. Iedereen die aanwezig is, zal nieuwe motivatie en energie vinden door onze doordachte technieken en strategieën en leren waarom zij met innovatie, wendbaarheid en een open mind zichzelf moeten en kunnen onderscheiden van de massa.

Complete ervaring: praten, vragen, deelnemen en luisteren

Het evenement biedt een complete leerervaring, waarbij de mix van lezingen en keynote speeches de deelnemers gaat klaarstomen om hun dromen werkelijkheid te maken. Iedereen krijgt zelfs persoonlijke adviezen van experts die zij direct in de praktijk kunnen brengen. Het gaat op de Business Summit dus niet alleen om luisteren naar de inspirerende bekende ondernemers, maar ook over zelf mee praten, vragen en actief deelnemen. Hierdoor leren de deelnemers de vruchten te plukken van andermans succes. De opgedane kennis kunnen zij meenemen in hun eigen onderneming, zodat de kansen optimaal benut worden en het succes blijvend is.

Ondernemers kunnen zich aanmelden via http://www.businesssummit.nl.

Over DelanoJagroep

Een Commentaar

  1. Ik heb nog geen bedrijf en wil graag de know how krijgen. Mooi dat de sprekers zich al bewezen hebben in het ondernemen. Weet zeker dat ik veel van hun kan leren. Tot 8 & 9 februari;)

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top