zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Succesvolle en feestelijke opening fysieke e-sigaret winkel
Succesvolle en feestelijke opening fysieke e-sigaret winkel

Succesvolle en feestelijke opening fysieke e-sigaret winkel

  • Nederland
  • In de maanden september en oktober heeft een team van 10 personen namens Esigaret-kopen.nl 10.000 flyers rond gebracht in de gemeente Eijsden – Margraten. Dit om kenbaar te maken dat in het dorp Eijsden een winkel in e-sigaretten geopend werd.
  • Esigaret-kopen.nl
  • /www.esigaret-kopen.nl
  • info@esigaret-kopen.nl

Vanaf 1 september tot en met 31 oktober heeft ons 10 koppig team onder leiding van Vincent Gorissen wekelijks van maandag tot en met zaterdag flyers rond gebracht. Het rond brengen van de flyers had als doel het kenbaar maken dat in Eijsden een winkel in e-sigaretten geopend werd. In deze e-sigaretten winkel kan de consument alle producten vrijblijvend testen voor ze daadwerkelijk tot aankoop over gaan.

Zoals in het vorige persbericht al kenbaar gemaakt werd is de winkel feestelijk geopend op afgelopen zaterdag 7 november. De 10.000 flyers die in september en oktober zijn rond gebracht hebben 126 bezoekers opgeleverd op de feestelijke opening van de winkel. Waarvan vrijwel iedere bezoeker onder het genot van een drankje en een hapje 1 of meerdere e-sigaret producten heeft getest. Van de 126 bezoekers hebben circa 75 personen een of meerdere producten gekocht.

De feestelijke opening van de fysieke winkel is een uitbreiding van het bedrijf Esigaret-kopen.nl, voorheen bestond het bedrijf alleen uit een webwinkel. “Door middel van een fysieke winkel willen wij ons meer gaan richten op de lokale markt” aldus Dhr. Gorissen.

Over vincent89

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top