zondag, december 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Sugar refinery of Tienen: Sportieve en liefdadigheidsactiviteiten in Longchamps op 30 maart: be there!
Sugar refinery of Tienen: Sportieve en liefdadigheidsactiviteiten in Longchamps op 30 maart: be there!

Sugar refinery of Tienen: Sportieve en liefdadigheidsactiviteiten in Longchamps op 30 maart: be there!

  • Europa
  • Net zoals vorig jaar zal onze site in Longchamps, nabij Eghezée, haar steentje bijdragen voor de vzw Offrez-moi la lune. Deze organiseert voor de 8ste maal een wandel- en looptocht ten voordele van de strijd tegen de ziekte ‘ataxie van Friedreich’. Afspraak op zondag 30 maart op de parking van onze rasperij. Op het programma staan:
  • Sugar refinery of Tienen
  • http://www.tiensesuikerraffinaderij.com
  • info@raftir.be
  • http://www.tiensesuikerraffinaderij.com/nl-BE/Who%20we%20are/News%20and%20Publications/2014/Longchamps-activiteiten
  • Wandeling
  • Jogging
  • Motortocht

Zo kun je op een leuke manier ontspannen en de mooie natuur ontdekken.

De start en aankomst van de verschillende parcours, zowel voor het wandelen, de jogging als de motortocht, hebben plaats op de site van de rasperij in Longchamps. Er wordt een grote tent en bevoorrading voorzien. Van hieruit vertrekken ook de geleide bezoeken naar onze bezinkingsvijvers.

Sportievelingen en nieuwsgierigen kunnen zo onze site en bezinkingsvijvers met hun unieke fauna en flora op een aangename manier ontdekken. Vorig jaar hebben meer dan 600 mensen onze site bezocht, ondanks het koude en gure weer.

Het dagprogramma past zich makkelijk aan aan het sportieve niveau en wensen van jou, je familie en/of vrienden. Voor de joggings zijn er verschillende parcours en categorieën (5,3km, 10,8km en 21,km; man – vrouw enz). Voor de kinderen is er een aangepaste jogging.

Deelnemers dienen hun toegangsgeld te storten via een overschrijving. De verschillende inschrijvingsgelden en meer informatie vind je op de website van Offrez-moi la lune. Inschrijven kan tot en met 27 maart 2014.

Tot dan!

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top