vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Sugarfactory: Project Sugar – Shinedoe Illogical Directions Tour
Sugarfactory: Project Sugar – Shinedoe Illogical Directions Tour

Sugarfactory: Project Sugar – Shinedoe Illogical Directions Tour

  • Nederland
  • Donderdag 25 december zal de ondergrondse clubnacht Project Sugar weer groots uitpakken en hebben Shinedoe uitgenodigd. Waar Kerst normaal rustig met de familie wordt gevierd, gaan we dit jaar massaal naar Sugarfactory voor dit eenmalige muzikale spektakel.
  • e0cf6aba-a4c8-4bae-8f90-46e3630e6728
  • Sugarfactory
  • http://www.sugarfactory.nl
  • music@sugarfactory.nl
  • 6eaa7f01-bd47-4280-9e98-68bad9d3ef88

Project Sugar is een jonge Amsterdamse organisatie die in 2013 is begonnen met clubavonden organiseren in Sugarfactory. In anderhalf jaar tijd is dit uitgegroeid tot een maandelijks muzikaal en visueel spektakel. Na o.a Anonym, Anton Pieete, Boris Werner, Carlos Valdes, Robin Kampschoer en afgelopen maand Kabale Und Liebe, is het nu de beurt aan de Amsterdamse heldin Shinedoe om in de dj booth te stappen. Samen met residents Thara Bergen & Ceze en Stefan Kuipers belooft dit wederom een energieke avond te worden met warme en groovy house en techno als basis.

DJ / Producer Shinedoe heeft onder haar label Intacto Records eerder dit jaar het “Illogical Directions” album uitgebracht. Dit is het derde album van haar trilogie.

Waar ze in 2006 begon met een vol minimaal geluid heeft het zich nu ontwikkeld tot een veelzijdige sound die alle vlakken van de house en techno raakt. Door haar aanstekelijke passie voor hoge kwaliteits elektronische muziek is Shinedoe al meerdere decennia een begrip in de internationale dance scene.

“Als ik muziek produceer komt het uit mijn hart en ziel. Ik wil geen rationale keuzes maken, het is belangrijk dat muziek elke richting op kan bewegen, ook al is het niet logisch.”

Deze nieuwe sound heeft haar producties naar een nieuw niveau gebracht en dat heeft ze al op meerdere festivals en clubavonden ter gehoren gebracht dit jaar, waaronder het Loveland Festival en de welbekende Watergate in Berlijn.

Project Sugar begon als klein project vanuit een groep creatievelingen werkzaam in Sugarfactory. Na jaren achter de schermen te hebben gewerkt besloten ze een eigen avond te organiseren zoals zij dat zelf voor zich zagen. Na ruim een jaar is het concept uitgegroeid tot een maandelijkse clubavond in Sugarfactory met een van de meest unieke visuele opstellingen binnen de Amsterdamse clubnachten.

Vertegenwoordigd door een bevriende groep resident DJ’s die editie na editie hun persoonlijke helden uitnodigen om in de booth plaats te nemen.

Dit belooft ongetwijfeld een onvergetelijke avond voor de house en techno liefhebbers uit Amsterdam!

Project Sugar presents: Shinedoe ­Illogical Directions Tour.
Donderdag 25 December
Openingstijden: 00:00 tot 05:00 uur
Entree: €8,00

Line up:
Shinedoe (BPitch Control, Intacto), Thara Bergen & Ceze, Stefan Kuipers

Sugarfactory Lijnbaansgracht 238 Amsterdam
www.sugarfactory.nl

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top