zondag, oktober 2, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Sunrise Cruise: ontbijten op de Amsterdamse grachten
Sunrise Cruise: ontbijten op de Amsterdamse grachten

Sunrise Cruise: ontbijten op de Amsterdamse grachten

  • Nederland
  • Zin in een wel héél bijzonder ontbijt? Stap dan in de ochtend aan boord van de Ivan Frank in hartje Amsterdam en geniet van een overheerlijke kop koffie en een smakelijk croissantje. Terwijl de Amsterdamse drukte aan u voorbij gaat, kijkt u tijdens de Sunrise Cruise gedurende 2,5 uur uw ogen uit. Goedemorgen!
  • Sunrise_groot
  • NAUPAR boothuren.amsterdam
  • www.boothuren.amsterdam/actueel/sunrise-cruise-ontbijten-amsterdamse-grachten
  • webteam@naupar.com

Ontbijten op het water
De ontspannen Sunrise Cruise van NAUPAR boothuren.amsterdam boekt u samen met uw vrienden, familie en/of collega’s. Op uw gemak ontbijten en daarna een productieve dag op kantoor óf een gezellige dag in de stad. Leuk! Stap met minimaal 20 personen aan boord van de Ivan Frank en kijk uw ogen uit; vanaf het water is Amsterdam nog veel mooier! Koffie, thee, (karne)melk en lekkere broodjes, overal is aan gedacht.

De stoere Ivan Frank
De Ivan Frank staat bekend als Amsterdams best uitgeruste sloep. Van een ingebouwde keuken tot een gecertificeerde barbecue-installatie; aan boord van deze sloep kunt u wat betreft het ontbijt alle kanten op. Nog een voordeel: de Ivan Frank beschikt over een toilet, zo hoeven er tijdens de vaartocht geen sanitaire stops meer worden gemaakt. Ideaal!

Amsterdam vanaf het water
De karakteristieke bruggetjes, romantische pleintjes en vele fietsers kleuren Amsterdam. Al vroeg in de morgen! Wereldstad Amsterdam is immers al vroeg uit de veren; van studenten tot bejaarden, iedereen heeft wel een reden om de deur uit te gaan. Terwijl u met een kop koffie in de hand over de rustgevende grachten vaart, ziet u dit alles aan u voorbij razen. Een perfecte start van de dag!

Ook zin in zo’n bijzondere ochtend? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!

 

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top